• BIST 9703.81
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Otokar teslimatta hız kesmiyor

Otokar teslimatta hız kesmiyor
Otokar, İzmir’de Ayseller Turizm’e 4, Samsun’da Dörtgöz Taşımacılığa 1 olmak üzere beş Sultan 140S, Mersin'de de 1 Doruk 215T teslimatı gerçekleştirdi.

OTOKAR, TESLİMATTA HIZ KESMİYOR

Otokar, İzmir’de Ayseller Turizm’e 4, Samsun’da Dörtgöz Taşımacılığa 1 olmak üzere beş Sultan 140S, Mersin'de de 1 Doruk 215T teslimatı gerçekleştirdi.

Otokar’ın Türkiye’deki küçük otobüs pazarının lideri olan Sultan serisi ve şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı için ihtiyaca yönelik daha pratik çözümler sunan modeli Doruk, Anadolu’nun dört bir yanından talep görmeye devam ediyor.

İzmir ve Samsun’a toplam 5 adet Sultan 140S teslim edildi

İzmir - Otogar şehir içi servisi olarak kullanılmak üzere Ayseller Turizm Ltd.Şti.’ye 4 adet Sultan 140S araç teslim edildi. Araçları, Otokar İzmir Yetkili Bayisi Yaşaroğlu Otomotiv’in sahibi Yaşar Özkan, Ayseller Turizm’in sahibi Doğan Aysel’e teslim etti.

Samsun’da ise Otokar Samsun Yetkili Bayisi İlk-el Koll.Şti Dörtgöz Taşımacılık Ltd.Şti. firmasına 1 adet Sultan 140 S teslim etti. Otokar Samsun Yetkili Bayisi İlk-el Koll.Şti’den İbrahim Akkaya tarafından teslimatı yapılan araç, Ulusoy firmasının şehiriçi taşımacılığı hizmetlerinde kullanılacak.

Doruk 215T Ereğli-Adana-Mersin arasında çalışacak

Şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığında firmalara pratik çözümler sunan Doruk, Ereğli-Adana-Mersin arası çalışan Belen Kardeşler firmasının tercihi oldu.

Belen Kardeşler firmasının sahibi Aydın Özel, 1 adet Doruk 215T aracın teslimatının yapıldığı törene Otokar Mersin Yetkili Bayisi Aslan Otomotiv’den Ekrem Başaslan ve Otokar İç Pazar Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Oral Ağaoğlu katıldı.

Firmalarının çalıştığı mesafeler açısınından en uygun aracın Doruk 215T olduğunu söyleyen Belen Kardeşler firmasının sahibi Aydın Özel standart özelliklerinin çok iyi olması ve yakıt tasarrufundan dolayı Doruk 215T’yi tercih ettiklerini belirtti.

Sultan 140S’nin özellikleri

Sultan serisinin en hesaplı modeli Sultan 140S, 140 BG yeni motoruyla her türlü yol koşulunda üstün çekiş performansı sunuyor. Güçlü ve ekonomik motoruyla yakıt tüketimini en aza indiren Sultan 140S, yeni dış ve iç tasarımıyla da göz dolduruyor. Suntan 140S ABS fren sistemi ve ön arka disk frenleriyle şehiriçi trafiğinin ani dur-kalkları sırasında güvenli yolculuk sunuyor.

Doruk 215T’nin özellikleri

Doruk 215T’nin güçlü Euro4 model motoru, geleceğin teknolojisini sunarken daha az yakıt tüketimi ve temiz bir dünya sözü veriyor. Doruk 215T, 4 silindirli 215HP gücündeki motoru sayesinde yakıt tüketimini en aza indiriyor ve işletme maliyetlerini makul bir seviyeye getirmek için önemli bir avantaj yaratıyor. Doruk 215T 39 + 1 + 1’lik yolcu kapasitesi, şehirlerarası taşımacılığa uygun yolcu konforu, 5,5 metreküplük geniş bagaj hacmi ve 10 metre uzunluğu ile benzersiz bir performans için tasarlandı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim