• BIST 9142.4
  • Altın 2325.529
  • Dolar 32.3782
  • Euro 35.0031
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Otokar’dan 5 araçlık üç farklı teslimat

Otokar’dan 5 araçlık üç farklı teslimat
Konfor ve ekonominin birarada sunulduğu Sultan otobüslerine olan talep devam ediyor. Otokar, Burdur Egemen Turizm, Er-Tur Turizm ve Özaltın Turizm’e toplamda 5 araç teslim etti.

Otokar’dan üç farklı teslimat...

Konfor ve ekonominin birarada sunulduğu Sultan otobüslerine olan talep devam ediyor. Otokar, Burdur Egemen Turizm, Er-Tur Turizm ve Özaltın Turizm’e toplamda 5 araç teslim etti.

Bir Koç topluluğu şirketi olan Otokar’ın, küçük otobüs pazarının lideri olan Sultan serisi Türkiye’nin dört bir yanından talep görmeye devam ediyor. Otokar, son olarak Burdur Egemen Turizm’e 1 adet Sultan 140S Comfort, Er-Tur Turizm’e 2 adet Sultan 140S Comfort, Özaltın Turizm’e ise 2 adet Sultan 160S Maxi olmak üzere toplamda 5 araç teslim etti.

Burdur Egemen Turizm’e teslim edilen ve Isparta-Burdur arası yolcu taşımacılığında kullanılacak araçların satışı Araçların satışı Otokar Yetkili Bayisi Özfidan Otomotiv tarafından gerçekleştirilirken Er-Tur Turizm ve Özaltın Turizm’e teslim edilen araçkların satışı ise Otokar Yetkili Bayisi Yaşaroğlu Otomotiv tarafından gerçekleştirildi.

Sultan 140S Comfort

Sultan 140S Comfort, konfor ve ekonomiyi birarada sunuyor. Daha fazla konfor arayanlar için ideal iş ortağı olan Sultan 140S Comfort, iç ve dış görünümüyle çok şık ve modern. 140 BG motoruyla her türlü yol koşulunda üstün çekiş performansıyla gücüne güç katan Sultan 140S Comfort, çevreci yeni Euro 4 motoru, ABS fren sistemi ve ön arka disk frenleriyle şehiriçi trafiğinin ani dur-kalkları sırasında güvenli yolculuk sunuyor.

Sultan 160S Maxi

31 yolcu ve 1 hostes koltuk kapasiteli Sultan 160S Maxi, yenilenen görünümü, daha yüksek motor gücü ve daha zengin aksesuarlarıyla sunuluyor. 160 BG’e çıkartılan motor gücü, 600 Nm’lik tork değeri ve üstün çekiş performansıyla yeni Sultan 160S Maxi’de uzun yolculuklar için isteğe bağlı olarak ilave yakıt deposu sunuluyor. Yeni koltukları ve deri koltuk başları iç tasarımı zenginleştirirken, 45 litrelik buzdolabı, hostes koltuğu, kapalı devre müzik ve anons sistemi, LCD ekran, DVD oynatıcı, MP3 çalarıyla üstün konfor sunuyor. Yüksek bagaj hacmi Sultan 160S Maxi’nin vazgeçilmez özellikleri arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim