• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Otokar’dan İstanbul’a 80 adet KENT LF

Otokar’dan İstanbul’a 80 adet KENT LF
Otokar, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananlardan S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile bir anlaşma imzaladı.

Otokar’dan İstanbul’a 80 adet KENT LF

Otokar, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananlardan S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile bir anlaşma imzaladı.

S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 80 adet KENT 290LF ile İstanbul’da kentiçi toplu taşımacılık hizmeti verecek. Araçlar kooperatife 2011 yılında başlayarak üç ay içerisinde teslim edilecek.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türk mühendislerinin tasarımı olan 12 metrelik otobüsü KENT 290LF için İstanbul Otobüs A.Ş ihalesi kapsamında yeni bir anlaşma imzaladı. İstanbul’da hizmet verecek S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, ekonomikliği, dayanıklılığı ve taşıma kapasitesi ile dikkat çeken Otokar KENT 290LF’yi tercih etti.

80 adet KENT 290LF otobüs satışını kapsayan anlaşma 24 Kasım 2011, Perşembe günü  imzalandı. İmza töreninde S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Zeynel Sarıkaya, Örnek Otomotiv’den Yunus Öztepe ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül hazır bulundular. Törende konuşma yapan Zeynel Sarıkaya, “İlk ihalede 172 aracın 32 adedini, yeni ihalede ise 250 aracın 80’ini biz aldık. Tuzla İçmeler Kooperatifi, İstanbul Otobüs A.Ş.nin sisteminin işletilmesinde önemli rol oynadı. Dört ay içerisinde işletenler, üreticiler ve sistemi koyanlar aracılığıyla İstanbul’un ulaşım anlayışı değişti. 12 metrelik Otokar KENT 290LF’ler kalitesinin en ekonomik aracı... Bizim de tercih nedenimiz araçların ekonomik olmasının yanı sıra Otokar’ın satış sonrası hizmetlerinden çok memnun kalmamız. Otokar ile iyi ilişkilerinmizin devam etmesini istiyoruz.”

Anlaşmaya ilişkin Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, KENT LF ile İstanbul toplu taşımacılığına hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Tuzla İçmeler Kooperatifi’nin bu yeni ihalede de Otokar’ı tercih etmesi bizi çok memnun etti. Tasarım ödüllü otobüsümüz KENT LF, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesi şartnamesi gerekliliklerini fazlası ile karşılıyor. Konfor, güvenlik ve çevreciliğinin yanısıra kazanç kapısı olması nedeniyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. Düşük işletme giderleri, özel gövdesi sayesinde sunulan uzun ömrü ve sınıfında en yüksek ayakta yolcu taşıma kapasitesi nedeniyle sahibine kazandırıyor. Bu yüzden İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananların da öncelikli tercihi oluyor. Yeni KENT LF’ler İstanbul’umuza ve Tuzla İçmeler Kooperatifine hayırlı olsun.” dedi.

KENT 290LF

KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli rampası, geniş iç hacmi ile tüm yolcular için eşsiz bir konfor sunuyor. Euro 5 emisyon seviyesinin de üzerinde EEV emisyon standartlarını sağlayan çevreci motoru İstanbul Otobüs A.Ş şartname gerekliliklerini fazlasıyla karşılıyor.

Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor, sahibi için kazanç kapısı oluyor.

Güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

Dış görünüşü ve iç ergonomisi ile dikkat çeken KENT LF, aynı zamanda Design Turkey yarışması kapsamında da “İyi Tasarım” ödülünün sahibi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim