• BIST 9489.28
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Otokar'dan İtalya'ya 150'nci otobüs

Otokar'dan İtalya'ya 150'nci otobüs
Otokar, İtalya'nın en köklü taşımacılık şirketi STIE'ye gerçekleştirdiği Kent otobüsü satışı ile İtalya'da görev yapan Otokar araçlarının sayısını 150'ye çıkarmış oldu.


Otokar Avrupa pazarındaki başarılarını sürdürüyor. Otokar, İtalya’da görev yapacak 150’nci otobüsünün satışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Zoncada Group’a ait olan ve 1922 yılında kurulan STIE şirketinin filosunda görev yapacak olan İtalya’nın 150’nci Otokar aracı, Kent otobüsü oldu. 1000’e yakın araç parkı ile Milano, Pavia ve Lodi’de gibi şehirlerde görev yapan STIE firmasının filosunda Doruk ve Sultan araçları da bulunuyor. Filosundaki Otokar araçlarının performans, kalite ve uygun işletme maliyetlerinden duyduğu memnuniyetle STIE 12 metrelik belediye otobüsü alımında da Otokar’ı tercih etti.

İtalya’ya ihraç edilen Kent otobüsü, Avrupa’nın en önemli otobüs yarışmalarından biri olan“European Bus&Coach Week”te Jüri Özel Ödülü’ne ve Türkiye ’de "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde “İyi Tasarım Ödülü”ne layık görülmüştü.

Dünyanın dört bir yanında müşteri beklentileri doğrultusunda araçlar sunan Otokar, her ihtiyaca uygun, geniş ürün gamıyla dikkat çekiyor. Otokar, şehiriçi, turizm ve kısa mesafe taşımacılığına yönelik olarak tasarlanan otobüsleri ile dünyanın en rekabetçi ve yenilikçi pazar oyuncuları arasında yer almaya devam ediyor. Otokar bu başarısını dünya markası olarak ileriye taşımak üzere yoluna devam ediyor. Kent otobüslerinin yanısıra Otokar’ın ortaboy otobüsü Doruk Vectio ismi ile, Sultan küçük otobüsü ise Navigo ismi ile ihracat pazarlarına sunuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim