• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Otokar’ın otomatik kum toplama sistemine ödül

Otokar’ın otomatik kum toplama sistemine ödül
Otokar, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından düzenlenen "MESS Altın Eldiven İSG Uygulama Ödülleri" yarışmasında, treyler üretiminde hayata geçirdiği ‘Otomatik kum toplama sistemi’ ile "Altın Eldiven"in sahibi oldu.

Üretim süreçlerinin en önemli bileşenlerinden iş sağlığı ve güvenliği konusunda benimsediği politikalar, hayata geçirdiği uygulamalarla dünya standartlarında üretim yapan Otokar, "Altın Eldiven" ödülüne layık görüldü. Otokar, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından düzenlenen "MESS Altın Eldiven İSG Uygulama Ödülleri" yarışmasında, treyler üretiminde hayata geçirdiği ‘Otomatik kum toplama sistemi’ ile "Altın Eldiven"in sahibi oldu.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, iş sağlığı ve güvenliği alanında hayata geçirdiği çalışmalarla elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi kapsamında üretim çalışmalarını en üst düzey güvenlik önlemleriyle sürdürerek kaliteli bir işyeri anlayışı sunan Otokar, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından "Altın Eldiven" ödülüne layık görüldü. MESS tarafından işyerlerinde yürütülen iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarını desteklemek amacıyla verilen "İSG İyi Uygulama Ödülleri Yarışması"nda Otokar, treyler üretiminde hayata geçirdiği uygulamayla "Altın Eldiven Tavsiye Edilen Uygulamalar" kategorisinde "MESS Altın Eldiven" ödülünü almaya hak kazandı.

"ÖNCELİĞİMİZ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ"

Üretim süreçlerinde topyekûn mükemmellik felsefesini benimseyerek iş süreçlerini ulusal ve uluslararası standartlara göre en üst seviyede tedbirlerle yöneten Otokar'ın "Çalışan Ergonomisinin İyileştirilmesi Uygulaması", treyler kumlama tesisinde ergonomik riskleri ortadan kaldırıyor. İş sağlığı ve güvenliği alanında hayata geçirdiği yatırımlarla örnek teşkil eden çalışmalara imza atan Otokar’ın ödülünü Otokar İnsan Kaynakları Müdürü Berent Ergin, MESS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Celal Betil’den teslim aldı.

Elde edilen başarıyla ilgili olarak Otokar için önceliğin iş sağlığı ve güvenliği olduğunu belirten Berent Ergin; "Benimsediğimiz politikalarla iş süreçlerimizi ulusal ve uluslararası standartlara göre yönetiyoruz. Şirket olarak prensibimiz; en önemli değerlerimiz olan çalışanlarımıza sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı yaratmak için gerekli tedbirleri almak. Bunun için iş sağlığı ve güvenliği alanındaki uygulamalarımızı her geçen gün geliştiriyor, yatırımlarımızı artıyoruz. Treyler üretimimizde iş gücü kaybını ve ergonomik olarak riskleri ortadan kaldıran otomatik kum toplama sistemimiz ile MESS'ten böylesine anlamlı bir ödülü kazanmaktan dolayı mutluyuz. Hem MESS yönetimine, hem jüri üyelerine, hem de projede emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim