• BIST 9524.59
  • Altın 2526.553
  • Dolar 32.5746
  • Euro 34.6658
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Otokoç, Avis Budget ve THY’den güçbirliği

Otokoç, Avis Budget ve THY’den güçbirliği
Otomotiv perakandecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç, araç kiralama şirketi Avis Budget ve Türk Hava Yolları, yurtiçi ve yurtdışı uçuş noktalarında çözüm ortaklığı için global bir anlaşmaya imza attı.

“Yollarımızı birleştirdik, daha da güçlendik” söylemiyle yola çıkılan kampanyanın imza törenine; Avis Budget Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ron Nelson, Avis Budget EMEA Bölgesi Başkanı Larry De Shon, Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve Otokoç Genel Müdürü Görgün Özdemir katıldı. Tören, Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirildi.

“SEKTÖRLERİNİN LİDER MARKALARI”
 
Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen bu işbirliğinin, Türkiye’de ve dünyada sektörlerinin öncüsü 3 lider firmayı biraraya getirdiğine dikkat çekti. Koç Grubu’nun 3 milyar TL’lik ciroya sahip olduğunu belirten Çimen, “Otokoç Otomotiv 5 bin 100 adedi kısa süreli olmak üzere toplam 20 bin 500 adet araç parkıyla sektörünün en büyük oyuncusu haline gelmiştir. Bugün burada atacağımız imzalarla Türk Hava Yolları ve Avis Budget’le olan işbirliğimizin daha da güçlendireceğini umuyoruz” dedi.
 
“BAŞARILI İŞBİRLİKLERİMİZLE BÜYÜYORUZ”
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil de yapılan anlaşma ile hava ve karayolu ulaşımında üstün kalitede müşteri deneyiminin birbirine entegre edilmiş olacağını belirtti. Çok yoğun rekabetin yaşandığı havacılık sektöründe ayırt edici noktanın müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Kotil, bu nedenle Avis Budget Grup ile işbirliği yaptıklarını söyledi.
 
Türk Hava Yolları’nın küresel marka olmasında çalışanlarının gücü, Türkiye ve İstanbul’un havacılık sektöründeki coğrafi konumu kadar farklı sektörlerde yapmış olduğu işbirliği anlaşmalarının da özel bir yeri ve katkısı olduğunu belirten Kotil, “Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olarak dünyanın 173 ülkesinde hizmet veren bir araç kiralama şirketinin bu ortaklığının iki şirket için sağlayacağı avantajlar saymakla bitmez” dedi.
 
“MÜŞTERİLERİN HAYATI KOLAYLAŞACAK”
 
Avis Budget Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ron Nelson da firmalarının geçmişten bugüne gösterdiği büyümeye dikkat çekti. Türk Hava Yolları ile yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nelson, “Filomuzda bulunan toplam 100 binlik araç kapasitemizle 7 milyarı aşan bir ciro elde ettik. Fly&Drive işbirliğinin yeni ürün ve hizmetler geliştirip güçlenerek uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından imzalar atıldı. Katılımlarından ötürü Kotil, Çimen ve Nelson’a plaket verildi.
 
FLY&DRİVE HAKKINDA
 
Seyahat özgürlüğü demek olan Fly & Drive ile hava yolu müşterileri Türk Hava Yolları ile başlayan seyahat konforlarına, Avis ve Budget araçlarıyla devam edebilecekler. Türk Hava Yolları’nın kurumsal web sitesi üzerinden kullanıcılar, uçak bileti satın almanın yanında araç kiralama da yapabilecekler. FLY&DRIVE konsepti ile kesintisiz seyahat konforu sunulan Türk Hava Yolları müşterileri araç kiralamada özel kampanyalardan da yararlanabilecekler.
 
thy-otokoc2.jpg
 
thy-otokoc3.jpg
 
thy-otokoc4.jpg
 
thy-otokoc5.jpg
 
Haber ve Fotoğraflar: Ulaş KIROĞLU
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim