• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Otokoç'tan Samsun'a lüks Volvo tesisi

Otokoç'tan Samsun'a lüks Volvo tesisi
Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi Otokoç, Samsun’daki tesislerinde Volvo otomobillerinin satış ve satış sonrası hizmetlerine başladı.

 

Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi Otokoç, Samsun’daki tesislerinde Volvo otomobillerinin satış ve satış sonrası hizmetlerine başladı. Bu vesile ile düzenlenen törene Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven ve Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Greg Maruszewski ile çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Uğur Güven’in ardından, Görgün Özdemir ve Greg Maruszewski, Otokoç – Volvo işbirliği ile plan ve yatırımları hakkında bilgi verdi. 
 
Otokoç Otomotiv’in bugün 3,3 milyar liraya yaklaşan cirosu ile Türkiye’nin en büyük 35. şirketi olduğunu belirten Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Otokoç – Volvo işbirliğinin 2009 yılında başladığını ve bu işbirliği ile Volvo’nun Türkiye’deki, satış adetlerinin ve pazar payının artmasında çok önemli rol oynadıklarını söyledi.  Özdemir şöyle devam etti; “Tüketiciyle birebir iletişimde olduğumuz perakende noktalarımızın yaygınlığı ve hizmet kalitesi üzerine titrediğimiz konuların başında gelmektedir. Bu kapsamda araç yatırımlarımız ile birlikte bu yıl 570 milyon lira yatırım gerçekleştireceğiz.” dedi.
 
Özdemir ayrıca, “Otomotiv perakendeciliğinde 35 satış ve satış sonrası tesisi, Araç kiralamada 103 ofis ile Türkiye’nin dört bir yanında toplam 138 noktada müşterilerimizle buluşuyoruz. Araç kiralamada, Avis ve Budget markalarımız ve ulaştığımız 25.000 adetlik araç filosu ile hem günlük kiralama, hem de uzun dönem filo kiralama hizmetlerini sunuyoruz.” dedi.
 
Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven ise, Samsun tesisinin Otokoç’un Taşdelen, Antalya, Adana, Konya ve İstinye tesislerinden sonra Volvo satış ve servis hizmeti verdiği altıncı nokta olduğunu belirterek, “Samsun tesisimizle birlikte Volvo’nun Türkiye genelindeki 16 satış noktasından 6’sını temsil eder duruma geldik. 2013 yılının ilk 8 ayına baktığımızda Otokoç olarak Volvo satışlarının neredeyse yarısını gerçekleştirdik. Bu performansımızla Volvo’nun Türkiye’deki satış adetlerinin ve Pazar payının artmasında da çok önemli bir role sahibiz.” dedi.
 
Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Greg Maruszewski, “Samsun’da bulunmaktan ve bir ilki sizlerle tecrübe ediyor olmaktan mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bugün Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk yetkili satıcımızı açıyoruz. Potansiyeline çok güvendiğimiz bu bölgede Otokoç işbirliği ile genişleyen satış ağımızın bizi önemli bir noktaya taşıyacağından hiç kuşkumuz yok. Volvo Car Türkiye olarak bizi çok mutlu eden bu işbirliğinin her iki taraf için de kalıcı olması en büyük temennimiz” şeklinde konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim