• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Otomobilin yıldızları 'Gladyatör' olacak

Otomobilin yıldızları 'Gladyatör' olacak
ODD, başarılı şirketleri, ürünleri ve projeleri ödüllendirmek için ‘Gladyatörler” adıyla ODD Satış ve İletişim Ödülleri’ni hayata geçiriyor.

OTONUN YILDIZLARI GLADYATÖR OLACAK

ODD, başarılı şirketleri, ürünleri ve projeleri ödüllendirmek için ‘Gladyatörler” adıyla ODD Satış ve İletişim Ödülleri’ni hayata geçiriyor.

Yarışmayla, ‘Satış’ ve ‘İletişim’ temel kategorileri altında 17 farklı dalda, ‘Yılın Gladyatörleri’ belirlenecek. Satış ödülleri, ODD veri tabanındaki yıllık satış miktarlarına göre belirlenirken, iletişim ödülleri için ise adaylar www.oddgladyator.com sitesi üzerinden halk oylamasıyla belirlenecek. İnternetten yapılan halk oylaması sonucunda 3 finalist belirlenecek, son seçimi ise uzmanlardan oluşan jüri yapacak. Otomotiv sektörünün ilk gladyatörleri 10 Ocak 2011 tarihinde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Satış Ödülleri kategorisinde, ‘En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası’, ‘En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli’, ‘En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası’, ‘En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası’, ‘En Çok Satılan Otomobil Modeli’, ‘En Çok Satılan Otomobil Markası’ ve ‘En Çok Satılan Marka’ belirlenecek. İletişim Ödülleri kategorisinde ise şu ödüller verilecek: “Yılın TV Reklamı”, “Yılın Gazete İlanı”, “Yılın Radyo Spotu”, “Yılın Dergi İlanı”, “Yılın Fuar Standı”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Dijital Uygulaması”, “Yılın Outdoor Uygulaması”, “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası”.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim