• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

OTOMOL, ilk yetkili satıcısını Bodrum’da açtı

OTOMOL, ilk yetkili satıcısını Bodrum’da açtı
Kurumsal ikinci el otomotiv sektörüne Mayıs ayında İstanbul’da açılan merkezi ile iddialı bir giriş yapan OTOMOL, ilk yetkili satıcısını Bodrum’da hizmete sunuyor.
İkinci el otomobil pazarının kurumsal alanda lider şirketlerinden olmayı hedefleyen OTOMOL, İstanbul Merter’de bulunan merkez açılışının ardından Türkiye genelindeki hizmet ve yetkili satış ağı çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlk yetkili satış noktasını Bodrum’un köklü grubu Grs Otomotiv’in girişimciliği ile açan OTOMOL, Ege’de hizmet vermeye başlıyor.
 
OTOMOL, müşterilerine ‘güvenilir kurumsal ikinci el araç’ tercihlerindeki araç alım satım işlemlerinde tek noktadan tüm hizmetleri alabilme imkânını sunuyor. 2013 sona ermeden Türkiye genelinde farklı illerde satış noktaları açmayı planlayan OTOMOL, Bodrum yetkili satıcısı ile Ege Bölgesi’nin ikinci el araç ihtiyacına daha yakından karşılık vermeye başlıyor. OTOMOL Bodrum, 1000 m2 açık alan, 200 m2 kapalı alanda ikinci el araç alım-satım hizmetinin yanı sıra araç takas, ekspertiz, garanti, kredi, sigorta, tescil, aksesuar ve araç yenileme hizmetlerini de sunuyor. OTOMOL Bodrum, geniş araç yelpazesi ile OTOMOL markasının kurumsal yapısında sağladığı ikinci el araç alış-satış standartlarının hepsini Bodrum’da da müşterileriyle buluşturuyor.
 
Temel hedeflerini ikinci el otomobil pazarının kurumsal alanda lider şirketi olmak olarak tanımlayan ve büyük bir OTOMOL ailesi yaratmayı amaçladıklarını belirten OTOMOL Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, Bodrum yetkili satıcısının açılışında yaptığı konuşmada; ’’Türkiye’de ikinci el araç sektöründeki satışlar, sıfır araç satışlarının yaklaşık 2.5 katına sahip. Böyle bir hacmi olan ikinci el otomotiv sektöründe Türkiye genelindeki ihtiyaca farklı illerde açacağımız yetkili satıcılar ile yanıt vereceğiz. Bu misyonumuz doğrultusunda Bodrum’daki ilk yetkili noktamız ile OTOMOL ailesini genişletiyor ve OTOMOL güvencesini Ege’ye taşıyoruz. İstanbul Merter’deki merkezimizde sunduğumuz hizmet anlayışı ile Bodrum’da hizmet vereceğiz. Türkiye genelinde önümüzdeki beş senelik plan çerçevesinde toplam 50 yetkili satış noktasına ulaşmak üzere çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz’’ dedi.
 
OTOMOL Bodrum Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Ağan ise açılış törenindeki konuşmasında; ’’Otomobil almak isteyen, otomobilini satmayı düşünen, otomobilini ikinci el başka bir araçla değiştirmek isteyen herkes için OTOMOL ailesi olarak artık Bodrum’da da hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz, araçlarını hem satın alırken hem de satarken piyasa değerinde fiyatlandırılacağı konusunda güven içinde olacak. Bodrum, Ege’de stratejik bir öneme sahip. Ege’nin her ili için bir geçiş noktası veya durak diyebiliriz. Bu nedenle OTOMOL olarak Bodrum’da kısa zamanda Ege geneline hizmet vereceğimize inanıyoruz,” dedi.
 
otomol1.jpg
 
otomol2.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim