• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Otomotiv 2010 CNR'da kapılarını açtı

Otomotiv 2010 CNR'da kapılarını açtı
Otomotiv sektörü, 28 Kasıma kadar CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde devam edecek olan 16.Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı'nda buluştu.

OTOMOTİV 2010 KAPILARINI AÇTI

Otomotiv sektörü, 28 Kasıma kadar sürecek 16.Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı'nda buluştu.

Ekonomik krize rağmen 2010 yılında büyük gelişme gösteren otomotiv sektörü yılın ilk 9 ayında satışlarını yüzde 12 artırdı. Bu yılın ilk 10 ayında ihracatını da yüzde 35 artırarak 11.6 milyar dolara çıkaran sektör, fuarlar aracılığıyla yeni iş bağlantıları sağlamayı hedefliyor. 2010 yılı için 1 milyonun üzerinde araç üretimi ve 16-17 milyar dolarlık ihracat hedefi koyan otomotiv sektörü 16.Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı'nda bir araya geldi. CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından organize edilen ve KOSGEB'in katılım desteği sağladığı fuar, yeni iş fırsatları sağlıyor.
Ekonomideki toparlanmanın etkisiyle fuara katılım da geçen yıla göre arttı. Koneks, Anadolu Hidrolik, Asaş Filtre, Mopart, Standart Yay gibi sektörün önde gelen firmalarının katıldığı fuara DTM(Dış Ticaret Müsteşarlığı) koordinesinde ABD, Almanya, Avusturya, Arnavutluk, Azerbaycan, BAE, Beyaz Rusya, Belçika, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Endonezya, Fas, Fransa, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gana, Hollanda, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Irak, İran, İsveç Kanada, Katar, Kazakistan, Kenya, Kosova, Libya, Lübnan, Malezya, Meksika, Mısır, Nijerya, Pakistan, Peru, Polonya, Romanya, Rusya, Senegal, S.Arabistan, Slovenya, Suriye, Şili, Tanzanya, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Vietnam, Yunanistan'dan alım heyetleri getirildi. İtalya, Romanya, Bulgaristan, Slovenya, İsrail, Suriye ve BDT(Bağımsız Devletler Topluluğu) ülkelerinden de fuara ziyaretçiler geldi.
Otomotiv Yan Sanayi Fuarı'na katılan firmalar ilginç etkinliklere de imza atıyorlar. Technospray firması, fuarın üçüncü günü olan 27 Kasım Cumartesi tarihinde 2010 Türkiye Ralli Takımlar Birinciliği'ni elde eden Bonus Parkur Racing'in şampiyon pilotları Burak Çukurova, Fatih Kara, Ercan Kazaz ve Özen Özer'in katılacağı bir imza günü düzenleyecek. Şampiyonlar hayranlarıyla 14.00-16.00 arası buluşacak.
Tüm yedek parça ve yenileme ekipmanlarının sergilendiği fuarı, araç üreticileri, ihracatçılar ve ithalatçılar, toptancı, distribütör ve temsilcilikler, OEM üreticileri, montaj atölyesi sahipleri, yetkili servis ve garaj görevlileri, akaryakıt istasyon yöneticileri, ilgili kamu kuruluşları ve belediye yetkilileri, nakliye / ulaştırma şirketleri, tamirhane sahipleri, satın alma yetkilileri, teknisyenler ve mühendislerden oluşan 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Otomotiv Fuarı'nın katılımcı ülkeleri arasında ise Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere, İtalya, Malezya, Çin, Tayvan, Tayland, Pakistan, Hindistan, Suudi Arabistan, Güney Afrika ve Umman yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim