• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Otoyol ihaleleri için müşavir aranıyor

Otoyol ihaleleri için müşavir aranıyor
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ihale ilanına göre, ihale, 5 Şubat 2013 günü saat 10.00′da Karayolları Genel Müdürlüğü’nde kapalı teklif alma usulüne göre yapılacak.

 

Kuzey Marmara Otoyolu ile İzmir-İstanbul Otoyolu Projeleri için müşavirlik hizmeti alınacak. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Odayeri – Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesi için “Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti” alacak. 
 
İhale dosyası 3 Aralık 2012 tarihinden itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı B-Blok Kat: 3′te ücretsiz olarak görülebilecek. İstekliler, dosya bedeli olan 20 bin lirayı Karayolları Genel Müdürlüğü Muhasebe, Kesin Hesap ve Raporlama Şubesi Müdürlüğü’ne yatırdıktan sonra Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı’ndan ihale dosyasını alabilecekler.
 
Geçici Teminat Tutarı 3 milyon lira olan ihale için teklifler, en erken ihale tarihinden 7 gün öncesinden başlamak üzere ihale tarihinde ihale saatine kadar Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığında (B Blok Kat:3) İhale Komisyonu Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek.
 
İZMİR-İSTANBUL OTOYOLU PROJESİ
 
Bakanlık ayrıca, “Gebze-Orhangazi-İzmir(İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu Yap-İşlet-Devret Modeli ile yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti” alacak. İhale, 22 Ocak 2013 tarihinde saat 10.00′da Ulaştırma, Karayolları Genel Müdürlüğü Küçük Toplantı Salonunda, kapalı teklif alma usulüne göre yapılacak.İhale dosyası 3 Aralık 2012 tarihinden itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı B-Blok Kat: 3′te ücretsiz olarak görülebilecek.
 
İstekliler, dosya bedeli olan 20 bin lirayı Karayolları Genel Müdürlüğü Muhasebe, Kesin Hesap ve Raporlama Şubesi Müdürlüğü’ne yatırdıktan sonra Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı’ndan ihale dosyasını alabilecekler. Geçici Teminat Tutarı 3 milyon lira olan ihale için teklifler, en erken ihale tarihinden 7 gün öncesinden başlamak üzere ihale tarihinde ihale saatine kadar Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığında (B Blok Kat:3) İhale Komisyonu Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim