• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Oyuncak devi Hasbro,ICL’e emanet

Oyuncak devi Hasbro,ICL’e emanet
Netlog Lojistik Grubu şirketlerinden İntercombi (ICL), dünya oyuncak devi Hasbro’ya gümrüklü antrepo hizmeti verecek.

Oyuncak devi Hasbro,ICL’e emanet

Netlog Lojistik Grubu şirketlerinden İntercombi (ICL), dünya oyuncak devi Hasbro’ya gümrüklü antrepo hizmeti verecek.

Netlog Lojistik Grubu şirketlerinden İntercombi Taşımacılık ve Lojistik (ICL), hizmet verdiği dünya markalarına bir yenisini daha ekledi. ICL ve Hasbro arasında gerçekleşen anlaşma neticesinde, Tabu, Jenga, Spider-Man, Star Wars, Play-Doh gibi birçok Hasbro ürünü ICL yönetimindeki antrepolarda depolanacak. Antrepolarında Hasbro ürünlerini millileşinceye kadar muhafaza edecek olan ICL, ürünleri gerekli gümrük kanunlarına göre tahliye edip, müşteri taleplerine göre stoklayacak. Sonrasında gümrük işlemleri tamamlanıp, gerekli kontroller yapıldıktan sonra ürünlerin teslimatlarını gerçekleştirecek.

İntercombi (ICL) Taşımacılık ve Lojistik, müşterilerine kusursuz bir antrepo hizmeti sunuyor

Müşterilerine kusursuz antrepo hizmeti sunan ICL, gerekli yasal izinlerin alınmasında, uygulanmasında prosedür kaynaklı zaman kayıplarının önüne geçilmesini sağlıyor. Antrepo içerisinde müşterilerin taleplerine istinaden; her türlü elleçleme, etiketleme, koli veya palet azaltma ve/veya çoğaltma, özel ambalajlama gibi katma değerli hizmetlerin verilmesi ve bu operasyonlar için ilgili gümrüklerden yasal izinlerin alınması işlemlerini yapıyor. Ayrıca ICL, Ambarlı Gümrüğü’ne bağlı antreposunda 4 adet ısı kontrollü odalarıyla değişik sıcaklıklar da ürün stoklaması yapabiliyor.

ICL, Ambarlı, Halkalı, Erenköy ve Gebze Gümrüklerine bağlı antrepolarında (tabii ve soğuk/donuk ortamlarda) gümrüklü depolama hizmetlerinin dışında ayrıca; tekstil lojistik hizmetleri, arşiv lojistik hizmetleri; antrepo operasyonları ile entegre şekilde serbest depolama hizmetleri de veriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim