• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Öz Kamil Çekem Lojistik’e 50 MAN TGS Efficient Line

Öz Kamil Çekem Lojistik’e 50 MAN TGS Efficient Line
Yüksek kalite standartları ile yurtiçi ve yurtdışı karayolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Öz Kamil Çekem Lojistik, filosunu MAN TGS EfficientLine ile güçlendirdi. MAN Türkiye tesislerinde düzenlenen teslimat töreni ile 50 araçlık siparişin ilk 1

 

MAN Gaziantep Bayi Döşman tarafından satışı gerçekleştirilen araçların geri kalan bölümü Eylül ayı içerisinde firmaya teslim edilecek. Ankara’da bulunan MAN tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine, Öz Kamil Çekem Lojistik firması adına Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çekem katıldı. Törende ayrıca MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, MAN Kamu Satış Müdürü Taylan Aslanoğlu, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Yakup Sarıcan, MAN Gaziantep Bayi Döşman Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Döş, MAN Finance CEO’su Vahit Altun, CFO’su Barış Türkeş, Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kılıç ve Bölge Satış Yetkilisi Emrah Albustanoğlu hazır bulundu.
 
Törende konuşan, Öz Kamil Çekem Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çekem MAN kalitesine duydukları güvenin kendileri için tercih sebebi olduğunu ifade etti. Şirket olarak sektörde güvenilir ve öncü olmayı misyon edindiklerini belirten Çekem, “TGS Efficent Line çekicilerin üstün performansı düşük yakıt maliyeti ve uzun km garantisi veriyor. Çevreci özelliğinin yanı sıra 150 bin kilometrede 1800 litreye kadar dizel tasarrufu sağlıyor. TGS Efficent Line’ın optimum aerodinamik yapısı, otomatik şanzumanı, hava basıncı yönetimi, gündüz farı ve yeni nesil Intarder gibi özellikleriyle de yüksek enerji tasarrufu sağlaması kararımızı verirken işimizi kolaylaştırdı. Tüm filomuzu MAN’ın bu üstün ve verimli araçlarıyla yenilemeyi hedefliyoruz” dedi.
 
Öz Kamil Çekem Lojistik gibi köklü bir kuruluşun MAN markasını tercih etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara ise TGS Efficent Line çekicilerin firmaya hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmasında TGS Efficent Line çekicilerin sektörde standartları yeniden belirlediğini belirten Sara, “Tüm diğer özelliklerin yanı sıra MAN’ın geleneksel düşük işletme giderleri de göz önüne alındığında TGS Efficent Line, uzun yol taşımacılığının ‘en verimli’ modeli olarak öne çıkıyor” dedi. Öz Kamil Çekem Lojistik’in satın aldığı 50 adetlik MAN TGS Efficient Line’ın ilk 15’ini teslim ettiklerini belirten MAN Gaziantep Bayi Döşman Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Döş ise, “Araçların geri kalan bölümünü eylül ayı içerisinde firmaya teslim edeceğiz. Öz Kamil Çekem Lojistik ile olan bu işbirliğimizin daha uzun yıllar süreceğine inanıyorum” dedi. Konuşmaların ardından araçlar, Öz Kamil Çekem Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çekem’e teslim edildi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim