• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Özlem Diyarbakır 10 adet Mercedes-Benz Travego satın aldı

Özlem Diyarbakır 10 adet Mercedes-Benz Travego satın aldı
Özlem Diyarbakır tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 20’ye çıkardı.

Tüm Türkiye’de şehirlerarası ve yurtdışında uluslarası yapan Diyarbakır merkezli Özlem Diyarbakır, yeniden Mercedes-Benz’i tercih ederek Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler Ticaret Türk Bursa Motorlu Araçlar aracılığıyla 10 adet Travego 15 SHD otobüsten oluşan filosunu törenle teslim aldı. Bu teslimat ile Özlem Diyarbakır tamamı Mercedes-benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 20’ye çıkardı.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner,  Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler Ticaret Türk Bursa Motorlu Araçlar Otobüs Satış Müdürü Kadir Gökeşme ve Özlem Diyarbakır Genel Müdür Yardımcısı Fuat Güneş katıldılar.

travego_1b-1024x765.jpg

Şehirlerarası otobüs pazarının 46 yıldır aralıksız lideri olan Mercedes-Benz Türk’un İstanbul’da bulunan Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda ürettiği, teknoloji ve kalitede öncü Mercedes-Benz otobüslerin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor. Müşterilerine sunduğu üstün teknoloji, güvenlik, sağlamlık ve dayanıklılığı uzun yıllar boyunca koruyan Travego, yüksek 2.el değeriyle de sahiplerinin kazancını arttırıyor. Travego’nun karoserisi, Hoşdere Fabrikası’nda kataforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde, korozyona karşı en iyi şekilde korunarak uzun yıllar kalitesini koruyor. Mercedes-Benz’in yaygın servis ve yedek parça ağıyla da Travego, Türkiye’nin her yerinde kullanıcısının yanında yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim