• BIST 9466.97
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Özpam'dan 5 adet Prestij Super Deluxe

Özpam'dan 5 adet Prestij Super Deluxe
Özpam Otomotiv, 4 farklı müşterisene 5 adet Prestij Super Deluxe teslimatı gerçekleştirdi.

TÜRKİYE PRESTİJ'İNİ ARTIRIYOR

Özpam Otomotiv, 4 farklı müşterisene 5 adet Prestij Super Deluxe teslimatı gerçekleştirdi.

Temsa, ailesinin genç, güçlü, tutumlu ve çevreci üyesi Prestij Super Deluxe teslimatlarını sürdürüyor. Temsa’nın Denizli bayilerinden Özpam Otomotiv tarafından 4 farklı müşteriye 5 teslimatı gerçekleştirilen Prestij Super Deluxe, tüm beklentileri karşılamayı sürdürüyor.

Temsa, kısa ve orta mesafe taşımacılık segmentindeki en çok tercih edilen modeli Prestij Super Deluxe, Temsa’nın Denizli bayilerinden Özpam Otomotiv tarafından Çameli Kooperatifi, Muğla Akyaka Belediyesi, Datça Kooperatifi ve Burdur Egemen Turizm’e teslim edildi. Temsa Prestij Deluxe, sunduğu konfor ve düşük işletim maliyetleriyle Türkiye’nin dört bir yanında beğenilmeyi sürdürüyor.

Gerçekleşen teslimatlarda Çameli Koop. adına Prestij’i teslim alan Muhsin Özcan; “Prestij bizleri performansı, gücü ve yakıt tasarrufu ile etkiledi. Tasarımı ve hem müşterilerimize hem de kaptanlarımıza sunduğu konfor ile bütün beklentilerimizi kusursuz bir şekilde karşılıyor” şeklinde konuştu.

Datça Koop. adına Prestij Super Deluxe’u teslim alan Şanlı Yılmaz Prestij’in kendileri için en uygun araç olduğunu belirtirken; “Yolcu kapasitesi, ergonomisi ve güvenlik özelliklerinin yanında sağladığı yakıt tasarrufu ve satış sonrası ekonomisi ile Prestij bizim için en nitelikli araç konumunda” dedi.

Ayrıca Muğla Akyaka Belediyesi 2 adet ve Burdur Egemen Turizm de 1 adet olmak üzere filolarını Prestij Super Deluxe ile güçlendirdi.

Yolculuğun keyfe dönüştüğü araç

Yakıt ekonomisi ve güçlü performans özelliklerinin yanı sıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe artık Euro 4 motoru ile çevreci kimliği ile de ön plana çıkıyor. 145 beygirlik motor gücü ile hiçbir zorlu yoldan etkilenmeyen Prestij Super Deluxe’un geliştirilen 6 ileri vites özelliği ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş konforu sağlıyor. Geliştirilen bir diğer özellik olan ön arka parabolik makas sistemi ile araç zorlu yol koşullarında daha dayanıklı kalırken yolcularda sarsıntısız bir yolculuğun keyfini çıkartıyor.

Ayrıca yolcular kadar kaptanlar da yolculuğun konfor ve keyfini yaşıyor. Segmentinde sadece Temsa Prestij Super Deluxe’te olan açılır-kapanır otobüs içi kaptan yatağı Bedoseat’e de sahip olan aracın arka koltukların yatak olma özelliği, 3 noktalı emniyet kemeri ve kol dayamalı havalı sürücü koltuğu ile yolcular kadar kaptanlara da konfor sunuyor.

Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 sınıfında ilklere imza atıyor. Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 için geliştirilen torpido paneline entegre vites kolu ve çok amaçlı arka bagaj özelliği aracı rakiplerinden ayrıştırıyor. Prestij Super Deluxe Euro 4 için tasarlanan yeni lüks yolcu koltukları da dikkat çekiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim