• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Özyeğin Üniversitesi’nin ‘organizasyon’ rezaleti

Özyeğin Üniversitesi’nin ‘organizasyon’ rezaleti
Özyeğin Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, Hezarfen Havaalanı’nda basın mensuplarına uçuş deneyimi yaşattı. Törende ‘sektörel basını’ geri plana atan Özyeğin Üniversitesi tepkiyle karşılandı.

Havacılık sektörüne pilot yetiştiren Özyeğin Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun basın mensuplarına ve liseli öğrencilere 9 Temmuz'da ‘deneme uçuşu’ gerçekleştirdiği organizasyonda ulusal basını uçuş sırasında en ön sıraya alıp, ‘sektörel basını’ arka plana atması tepkilere neden oldu.

Özyeğin Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, basın mensuplarını Taksim’den servis arabasıyla Arnavutköy’deki Hezarfen Havaalanı’na götürerek, sektörel basın mensuplarını uçağa bindirmediği gibi, havaalanında yüksek sıcak altında saatlerce bekletti.

UÇUŞ DENEYİMİ DEDİLER, UÇAĞA ALMADILAR

Deniz Haber Ajansı ve İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayın yapan Ulaşım Online DergisiUlaştırma Gazetesi, Deniz Haber Ajansı  ve İstanbul Haber Ajansı yayınlarını temsilen davetli olan 3 muhabiri uçuş deneyimine dahil etmemesi rezillik olarak nitelendirildi.

Özyeğin Üniversitesi'nden Beste Ersun  tarafından organizasyonda ulusal basın mensupları uçaklara alınırken, sektörel basın mensuplarını devre dışı tutması tepkiye neden oldu.

Konu ile ilgili açıklmada bulunan Ulaşım Online Dergisi Editörü Sinan Saygı şunları kaydetti; "Özyeğin Üniversitesi yetkilileri, bize en son uçabileceğimizi söyledi. Biz de sıranın bize gelmesi umuduyla saatlerce ‘uçuş deneyimi’ için sıranın bize gelmesini bekledik. Tüm ulusal basının uçaklarla uçma imkanına kavuştuğu organizasyonda, sıra bize yaklaştığında içimizden sadece 1 arkadaşımızın uçabileceği, diğerlerimizin ise uçamayacağı söylendi. Organizasyon sonunda gördüğümüz kadarıyla 4 basın mensubu uçma imkanına ulaşamayarak organizasyondan büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldı" diye konuştu.

Ulaştırma sektörünün öncü yayınlarını elinde bulunduran ve geniş okuyucu kitlesine sahip olan Deniz Haber Ajansı ve İstanbul Haber Ajansı olarak Özyeğin Üniversitesi'nin bu çirkin davranışı kınadığımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

İSTANBUL HABER AJANSI - DENİZ HABER AJANSI

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim