• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Pahalı benzine TomTom navigasyon çözümü

Pahalı benzine TomTom navigasyon çözümü
TomTom Navigasyon, trafiğin sıkıştığı durumlarda son beş yılın trafik verilerini baz alarak en kısa alternatif yol bilgisini paylaşarak hem zamandan hem de benzin masrafından kazandırıyor.
TomTom, artan benzin fiyatları karşısında sürücülere tasarruf imkânı sağlıyor. TomTom navigasyon, alternatif güzergah bilgileri sağlayarak  hem zamandan hem benzinden kazandırıyor.
 
TomTom Navigasyon ile birkaç saniye içinde hangi noktada olunduğu, nereye gidileceği, değişen yol ve kavşaklarla ilgili bilgiler, varış süresi, alternatif yollar ve ortalama hızla ilgili bilgilere ulaşabilmek mümkün. TomTom navigasyon cihazlarında bulunan "IQ Routes" yani "Akıllı Türkiye Rotaları" içeriği sayesinde kullanıcıya herhangi bir noktadan başka bir noktaya gitmek için ayni ulaşım suresi dahilinde 13 rota saptanıyor. Bu sayede, trafiğin sıkıştığı durumlarda TomTom cihazındaki alternatif rota düğmesine basılarak aynı noktaya aynı zamanda ulaşmayı sağlayacak yeni bir rota çıkarılıyor. Son beş yılın trafik verileri baz alınarak, alternatif yollar içinde en kısa alternatif hesaplanıyor. Gerçek seyahat zamanlarıyla hazırlanmış dünyanın en büyük data bankasına sahip olan TomTom, bu sayede sürücülere en hızlı yolları ve en doğru varış sürelerini aktarıyor.
 
Yakıt tasarrufu sağlayan yol tercihi
 
TomTom Navigasyon, kullanıcılarına sunduğu "Eko Rotalar" sayesinde sürücülerin yakıt tasarruflu yolları tercih etmelerine olanak sağlıyor. Sürücüler bu sayede,  hem paradan tasarruf ediyor hem de çevreye verilen zarar üzerindeki etkileri azaltıyorlar.
 
TomTom, Çevrimdışı Harita, IQ Rotaları, Çoklu Görev Kapasitesi, Net Ses Talimatları, Milyonlarca Çevrimdışı İlgi Çekici Nokta, Gelişmiş Şerit Kılavuzu gibi özellikleriyle mükemmel bir seyahat deneyimi yaşatıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim