• BIST 9524.59
  • Altın 2496.239
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.7285
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Palmarina Türkiye'nin en büyüğü olacak

Palmarina Türkiye'nin en büyüğü olacak
Palmali Grup tarafından geçen yıl Bodrum Yalıkavak'ta satın alınarak yenilenen Palmarina Bodrum, Türkiye'nin ilk mega yat projesini de hayata geçiriyor.

Palmarina Türkiye'nin en büyüğü olacak

Palmali Grup tarafından geçen yıl Bodrum Yalıkavak'ta satın alınarak yenilenen Palmarina Bodrum, Türkiye'nin ilk mega yat projesini de hayata geçiriyor.

Palmali Grup tarafından geçen yıl Bodrum Yalıkavak'ta satın alınarak yenilenen Palmarina Bodrum, yeni oluşumu ile marinasında konuk ettiği mevcut yatlara hizmet vermeye devam ederken, Türkiye'nin ilk mega yat projesini de hayata geçiriyor. Mayıs 2013'te tamamlanacak proje ile Türkiye, toplamda 710 tekne deniz Bağlama kapasitesine sahip olarak bölgedeki en büyük marinaya kavuşacak. Türkiye'nin tek yüksek kapasiteli Mega yat konaklama limanı olan Palmarina, proje tamamlandığında, çeşitli boylardaki yelkenli ve motor yatların yanı sıra, aynı anda 80 metreye kadar 26 adet Mega yata da Bağlama ve yıl boyu konaklama imkanı sağlayacak. Tam donanımlı kara ölçekli sahasında ise maksimum 45 metre boya kadar 150 tekneye teknik servis hizmeti de verebilecek.

Şu anda 400 tekne Bağlama ve barınma kapasitesine sahip olan Palmarina, 2012 yazını karşılamaya hazırlanıyor. Türkiye'nin ilk ve tek LRQA dan ISO 9001-2008 belgeli marinası olan, yeni yönetim anlayışı ve yapılan yatırımlarla günümüzde bölgedeki en güvenli marinalar arasında bulunan Palmarine, 2011 - 2012 döneminde esen çok şiddetli fırtınaları hasar almadan atlatarak önemli bir başarıya da imza atmıştır.

Özellikle Mega / Giga yatlara yönelik yeni projesi ile gömlek değiştiren Palmarina'nın projesi ödüllü Mimar Emre Arolat'ın imzasını taşıyor. Yeni proje ile hayata geçecek olan benzersiz yaşam alanında, seçkin markalardan oluşan 50 mağazalık çarşı bölümü ve eğlence adası olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim