• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Panama Heyeti, GİSBİR'i ziyaret etti

Panama Heyeti, GİSBİR'i ziyaret etti
Panama Denizcilik Otoritesi Başkan Yardımcı Agustín Moreno, İstanbul Panama Başkonsolosu Andrés Gregorio Nuñez Sanchez'in de aralarında bulunduğu bir heyet GİSBİR'i ziyaret etti.

Panama Denizcilik Otoritesi Başkan Yardımcı Agustín Moreno, İstanbul Panama Başkonsolosu Andrés Gregorio Nuñez Sanchez, Teknik Yetkili Eng. Wilfredo Jaen ve Gemi Mürettebatı Yetkilisi Sevinç Koruklu’dan oluşan Panama Heyeti, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Merkezi’ni ziyaret ederek GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilgehan Bayramoğlu, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Orkun Özek, Genel Sekreter Kemal Gür ve Genel Sekreter Vekili M. Ercan Özokutucu ile bir araya geldi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şefi Sevnur Çakmak’ın gerçekleştirdiği ve GİSBİR, Türk gemi inşa sanayi ve faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler içeren İngilizce bir sunumun ardından Panama Heyeti, GİSBİR’in İngilizce tanıtım filmini izleyerek ve sonrasında GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilgehan Bayramoğlu, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Orkun Özek ve Genel Sekreter Kemal Gür ile diyalog kurarak Türk tersaneleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Sunumun ardından sözü alan Panama Denizcilik Otoritesi Başkan Yardımcı Agustín Moreno, GİSBİR’e göstermiş olduğu misafirperverlikten ve verilen bilgilerden ötürü teşekkürlerini sundu. Panama ile Türkiye arasındaki iyi ilişkilerin, kendileri için son derece memnuniyet verici olduğunu dile getiren Panama Denizcilik Otoritesi Başkan Yardımcı Agustín Moreno, GİSBİR ile Panama arasındaki son resmi temas sonrasında, iki ülke arasındaki iyi ilişkilerin olumlu yönde artış göstermeye devam ettiğini, Panama’nın özellikle Türkiye’deki varlığını daha da güçlü hale getirmek, Türk tersanelerine ve armatörlerine sadece gemi tescili işlemleri, belgeleme, sertifika, gemi adamı prosedürleri konusunda değil, Panama’ya yatırım ve Türk denizcilerinin Panama bandralı gemilerde çalışması gibi konularda da ileri seviye bir hizmet sağlamak amacıyla faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını,  İstanbul Panama Başkonsolosu Andrés Gregorio Nuñez Sanchez’in ve geçtiğimiz yıl İstanbul Panama Başkonsolosluğu bünyesinde açılan Segumar Teknik Ofisi’nin, Türk tersanelerine ve armatörlerine bilgi ve hizmet sunmak amacıyla ellerinden gelen desteği sağlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilgehan Bayramoğlu, ziyaretleri dolayısıyla Panama Heyeti’ne birer anı objesi takdim etti.

panama_gisbir.jpg

panama_gisbir1.jpg

panama_gisbir2.jpg

panama_gisbir3.jpg

panama_gisbir4.jpg

panama_gisbir5.jpg

panama_gisbir6.jpg

panama_gisbir7.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim