• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Panamera’da özel Edition versiyon

Panamera’da özel Edition versiyon
Porsche Panamera Edition benzinli ve dizel motor seçenekleri ile ülkemizde satışa sunuldu.


Porsche’nin dört kapılı modeli Panamera, Edition özel versiyonuna kavuştu. Standart olarak sunulan zengin donanımı ve özel tasarımıyla dikkat çeken Panamera Edition, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Yenilenmiş çizgileriyle daha dinamik bir yapıya kavuşan otomobilin pencereleri, siyah cam çerçeveleri daha belirgin hale getirilmiş. Panamera Edition’ın diğer versiyonlara göre farkları arasında siyah-bej çift renkli deri döşeme, bütün koltuk başlıklarına kabartma olarak işlenmiş Porsche logosu, spor direksiyon simidi, kapı girişinde bulunan “Edition” yazılı kapı eşikleri ve özel paspaslar bulunuyor. Ayrıca otomobilin 19 inç jantlarında, renkli Porsche logosu da yer alıyor.

Panamera Edition, eğlence ve ses sistemleriyle de dikkat çekiyor. Standart olarak sunulan Porsche İletişim Yönetimi (PCM) infotainment sisteminin 7 inçlik dokunmatik ekranı üzerinden ses, navigasyon ve iletişim özellikleri kontrol edilebiliyor. Otomobilde kaliteli bir ses deneyimi vaat eden 585 watt’lık Bose Surround Sound System’nin ise 14 hoparlörü bulunuyor.

Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM), Porsche Dinamik Işık Sistemi kullanılan bi-xenon farlar, ön ve arka Park Asistanı ile geri vites kamerası ve direksiyonu hıza göre ayarlayan Power Steering Plus gibi sistemler Panamera Edition’da standart olarak sunulurken, 300 bg’lik motora sahip baz versiyon olan Panaramera Edition Diesel, 220.500 euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Kaynak: Ege Geçyatan

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim