• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Panasonic'in tercihi "DHL Supply Chain"

Panasonic'in tercihi "DHL Supply Chain"
DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain, dünya elektronik devlerinden Panasonic’in de teknoloji lojistiği konusunda tercihi oldu.

DHL lojistikte fark yaratıyor

DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain, dünya elektronik devlerinden Panasonic’in de teknoloji lojistiği konusunda tercihi oldu.

Panasonic’in de müşteri portföyüne katılımı ile birlikte Türkiye’ye ithal edilen tüm tüketici elektroniği ürünlerinin yarıdan fazlasının lojistik operasyonlarını DHL Supply Chain yönetmeye başladı. Elektronik devi Panasonic, televizyon, dijital fotoğraf makineleri, ev eğlence sistemleri, kişisel bakım ürünleri ve beyaz eşya gibi tüketici ürünleri için teknik servis ve ters lojistik dahil uzmanlık gerektiren lojistik hizmetlerini DHL Supply Chain’den almaya başladı.

Lojistik ve elektronikte dünyanın iki dev ismini buluşturan işbirliğinde kilit unsur DHL’nin Teknoloji Kampüsü oldu. DHL Supply Chain’in Gebze’deki merkezinde yer alan sektörün tek ve en büyük Teknoloji Kampüsü’nde, yılda 30 milyon adet ürününün sevkiyatı yapılıyor. DHL Supply Chain’in teknoloji lojistiğinde lider olmasında büyük pay sahibi olan Kampüs, konsolide kullanım neticesinde DHL Supply Chain müşterilerine önemli maliyet avantajı da sağlıyor.

Panasonic Tedarik Zinciri Müdürü Selen Görsev, DHL Supply Chain ile işbirliğinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “DHL Supply Chain’in teknoloji lojistiğindeki uzmanlığının, şirketimizin başarısına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim