• BIST 9568.19
  • Altın 2473.348
  • Dolar 32.4469
  • Euro 34.5041
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C

Paşalimanı Römorkörü satışa çıkarıldı

Paşalimanı Römorkörü satışa çıkarıldı
Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne ait Paşalimanı Romörkörü, satış yöntemiyle özelleştirilecek. Özelleştirme için son teklif verme tarihi 20 Şubat 2014 olacak.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne ait Paşalimanı Romörkörü, satış yöntemiyle özelleştirilecek. Özelleştirme için son teklif verme tarihi 20 Şubat 2014 olacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne ait Paşalimanı Romörkörü, satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye katılabilmek için İhale Şartname ve Tanıtım Dokümanı alınması zorunlu olacak. Tanıtım dokümanı ve ihale şartları belgesi bedeli 50 TL olacak. Her ne surette olursa olsun İhale Şartname ve Tanıtım Dokümanı karşılığı olarak alınan bedel iade edilmeyecek.

TEKLİF SAHİPLERİ İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN 2 BİN DOLAR GEÇİCİ TEMİNAT VERECEK

İhaleye Türk ve yabancı uyruklu gerçek/tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları katılabilecekler. Teklif Sahipleri ihaleye katılabilmek için 2 bin dolar tutarında geçici teminat verecekler. Teklifler dolar olarak alınacak ve ihale dolar üzerinden sonuçlandırılacak. Teklifler, gemi için peşin olarak verilecek. İhale bedeli sözleşmenin imza tarihinde peşin ödenebilecek. Teklifler, Şartname ve Tanıtım Dokümanında belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp son teklif verme tarihi olan 20 Şubat 2014 Perşembe günü saat 14.00'e kadar Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü, İdari Mali ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, adresine elden teslim edilecek. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra TDİ'ye intikal edecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak. Özelleştirme işlemleri her türlü vergi, resim ve harçtan muaf olacak.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim