• BIST 9468.33
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Pegasus Altın Mixx ödülünün sahibi oldu

Pegasus Altın Mixx ödülünün sahibi oldu
Pegasus Hava Yolları, “Bu Sitenin Arkasında Neler Oluyor?” dijital kampanyası ile Mixx Awards 2012’de Mikrositeler kategorisinde Altın Mixx ödülünün sahibi oldu.

Pegasus Hava Yolları, dijital ortamda düzenlediği yenilikçi uygulamalar ile misafirleri ve takipçileri için ödüllük çalışmalara imza atıyor.

Pegasus 2012 yılının Mayıs ayında Rafineri reklam ajansı ile hayata geçirdiği “Bu Sitenin Arkasında Neler Oluyor?” dijital kampanyası ile dijital pazarlama iletişimi endüstrisinin en iyilerini tescilleyen Mixx Awards 2012 ödül töreninde ”Mikrositeler” kategorisinde Altın Mixx ödülünün sahibi oldu.
 
Pegasus, Altın ödül sahibi olarak yarışmanın uluslararası ayağı olan Mixx Europe’a katılmaya da hak kazandı.
 
Altın Mixx Ödüllü “Bu Sitenin Arkasında Neler Oluyor” projesi…
 
Flypgs.com’dan uçuş planlama tecrübesini interaktif bir video projesiyle, basit ve zevkli bir şekilde deneyimleten bu kampanya ile flypgs.com’un bilinirliğini ve kullanımını artırmak hedeflendi. Flypgs.com’un kolay, güvenli, ekonomik, fırsatlarla dolu bir dünya olduğunun birbirinden farklı ve eğlenceli karakterlerin etkileşimli videoları ile aktarıldığı uygulama, htttp://neleroluyor.flypgs.com mikro sitesi üzerinden yürütüldü.
 
İki ay yayında kalan ve 22 Temmuz’da sonlanan kampanya süresince site, toplam 936.000 kere ziyaret edilerek 3 milyonun üzerinde sayfa görüntülendi, 40.000’in üzerinde çekiliş başvurusu alındı. “Neler Oluyor” kampanyası keyifli içeriği itibariyle yayında kaldığı dönemde sosyal medyada oldukça yankı bularak 500.000’in üzerinde kişiye erişim sağlandı.
 
Konu ile ilgili olarak Pegasus Hava Yolları Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver, “Dijital alanda farklı, ses getiren, etkileşim yaratacak işler yapma gayretinde olan bir marka olarak, bu önemli ödüle layık görülmenin memnuniyetini yaşıyoruz. “Bu Sitenin Arkasında Neler Oluyor?” projesinde, önemli bir e-ticaret hacmine sahip olan flypgs.com’un ana mesajlarını keyifli biçimde aktaracağımız interaktif bir iletişim kampanyası fikri ile yola çıktık. Dijital olarak kurgulanan bu kampanyayı o kadar benimsedik ki, TV’ye de taşımaya karar verdik. Kampanyanın gerek yayılım gerek etkileşim anlamındaki başarısının yanısıra, kampanya öncesi ve sonrası yaptığımız pazar araştırmalarında, kampanyanın tüketici algılarındaki olumlu etkileri de net biçimde ortaya çıktı. 2013 yılında da dijitale artan oranda yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim