• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Pegasus, Avrupa’nın en hesaplı havayolu

Pegasus, Avrupa’nın en hesaplı havayolu
Türkiye’nin öncü düşük maliyetli (Low Cost) hava yolu şirketi Pegasus Hava Yolları, 2013 yılında havacılık sektörünün en prestijli uluslararası kurum ve kuruluşların ilk 10 listelerinde değerlendirildi.

Misafirlerini 31 ülkede toplam 78 farklı noktaya ulaştıran Pegasus, hava yolu fiyat karşılaştırma sitesi WhichAirline’ın raporuna göre, Avrupa’da en çok tercih edilen 20 düşük maliyetli hava yolu içerisinde “en uygun fiyatlara sahip hava yolu” olarak seçildi. Yapılan araştırmaya göre Pegasus; uygun fiyatlarıyla uzun yıllardır düşük maliyetli havayolu modelini uygulayan Ryanair, EasyJet ve Macar Wizz Air gibi büyük firmaları geride bırakarak liderliğe oturdu.

Pegasus sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da misafirlerine en uygun fiyatları sunuyor

Dünyadan pek çok düşük maliyetli hava yolu şirketini Londra’da bir araya getiren World Low Cost Airlines Kongresi kapsamında yapılan araştırmada Pegasus, yenilikçi uygulamalarıyla fark yaratan, en etkileyici 10 düşük maliyetli hava yolu listesinde 9. hava yolu olarak değerlendirildi.

Pegasus, World Airline Awards 2013’te ise “Avrupa’nın en iyi 10 düşük maliyetli hava yolu" listesinde, Norwegian, EasyJet, Germanwings ve NIKI gibi dünya devlerinin ardından 8. havayolu olarak seçildi.

Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk; “2005’ten bu yana uçmanın herkesin hakkı olduğu ilkesi ile, Türkiye’nin ilk ve tek düşük maliyetli (low cost) hava yolu olarak en iyi şekilde uyguladığımız modelimizle, artık sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketleri arasında yer almaktayız. Yeni başarılarla dolu geçen 2013 senesinde, uluslar arası arenada dünya devleri ile birlikte anılmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim