• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Pegasus, Bahreyn'e ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Pegasus, Bahreyn'e ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Pegasus Hava Yolları, Basra Körfezi’nde yer alan Bahreyn Krallığı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Pegasus’un 70,99 Euro’dan satışa açılan Bahreyn seferleri ile misafirler, haftanın üç günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bahreyn Uluslararası Havaalanı’na Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 22:15’te; Bahreyn Uluslararası Havaalanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 03:05’te uçabiliyor.

Pegasus, Bahreyn’i 47 noktaya bağlıyor

Pegasus, misafirlerini Bahreyn’e yurt içinde Adana, İzmir, Bodrum, Antalya, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Hatay, Trabzon ve Van olmak üzere 11 noktadan, yurt dışında ise Amsterdam, Stockholm, Atina, Barselona, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Donetsk, Düsseldorf, St. Etienne/Lyon, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Roma, Frankfurt, Cenevre, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 36, toplamda 47 noktadan bağlantılı olarak uçuruyor.

Pegasus misafirleri, biletlere ve sefer bilgilerine www.flypgs.com’dan veya Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ulaşabilir.

Pegasus ile Bahreyn Krallığı’na 

3 büyük adadan meydana gelen Bahreyn, 26 km uzunluğundaki Kral Fahd Geçiti ile Suudi Arabistan'a bağlanıyor. Pegasus misafirleri Bahreyn Krallığı’nda; Muharraq Yaz Festivali, Arap Mücevher Sergisi, Bahçe Panayırı, At Yarışları gibi aktivitelere katılarak yaz tatillerini farklılaştırırken, ülke mutfağında öne çıkan Machboos (et ve balık), Muhammar (tatlı pilav), Falafel (kızartılmış leblebi), Ghoozi (pilav, kaynatılmış yumurta, baharatlar ve kuzu eti) ve Samboosa (bir çeşit kızartılmış börek) gibi farklı lezzetleri de tadabilir.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim