• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Pegasus, BASK'ın ana sponsoru oldu

Pegasus, BASK'ın ana sponsoru oldu
Pegasus, Avrupa Uluslararası 40 Yaş Üstü Veteran Erkekler Basketbol Turnuvası'na ilk kez katılacak Türk takımı BASK’ın ana sponsorlarından biri oldu.

VETERAN TÜRK BASKETBOL TAKIMI PEGASUS’LA UÇACAK!

Pegasus, Avrupa Uluslararası 40 Yaş Üstü Veteran Erkekler Basketbol Turnuvası'na ilk kez katılacak Türk takımı BASK’ın ana sponsorlarından biri oldu.

Farklı spor dallarına verdiği destekle, sporun halka yayılmasını misyon edinen Pegasus Hava Yolları, 1992'den bu yana Fransa'da gerçekleşen “Avrupa Uluslararası 40 Yaş Üstü Veteran Erkekler Basketbol Turnuvası”na bu yıl ilk defa katılacak Türk takımı BASK’ın ana sponsorlarından biri oldu.

Basketbola gönül vermiş, 12 eski basketbolcunun yeraldığı takımın seyahat masraflarını üstelenen Pegasus Hava Yolları, bu yaklaşımıyla sporun zamandan ve mekandan bağımsız bir tercih olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi.

Milli basketbolculardan TFF Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, DRD Derindere Filo Kiralama CEO'su Aytekin Yıldırıcı, basketbol eski hakemlerinden Ufuk Akyüz gibi isimlerden oluşan veteran Türk basketbol takımı BASK, 19 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Fransa St. Etienne'nde gerçekleşecek turnuvada 12 ülke takımı ile karşı karşıya gelecek.

Tüm takımın ve yakınlarının seyahat masraflarını karşılayarak, her yaşta spora destek veren Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurumsal İletişim ve Sponsorluk Pazarlama Müdürü Özlem Mutluer, sporun toplumun tüm kesimlerine yayılması gereken bir alışkanlık olduğuna dikkat çekti. Spor kültürünün de yakın zamanda uçmak gibi yaygın bir kültür haline geleceğine inandıklarını ifade eden Mutluer, “Pegasus olarak, bir ülkenin kalkınması için dinamik ve sağlıklı bireylerle gerçekleşeceğine inanıyoruz. Spor yapmak bizim toplumumuzda zor kazanılan bir alışkanlık. Biz de bu alışkanlığı tıpkı uçmak gibi herkesin hakkı olduğunu savunuyor ve uçmayı herkes için bir hak ve kültür haline getirdiğimiz gibi sporu da bir kültür haline getirmek için sponsorluk çalışmalarımızla destek veriyoruz” dedi.

Pegasus ile birlikte, Citroen Türkiye ve Nike Türkiye'nin de sponsorluğunu üstlendiği BASK, Basketbol Milli Takımı'nın başarılarını tekrarlamak hedefiyle, antremanlarını Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

Türkiye’yi St. Etienne’de tensil edecek Bask Veteran Takımı:

1 AYTEKINHAN YILDIRICI
2 UFUK AKYÜZ
3 BURAK GÜNER
4 BULUÇ YALÇIN
5 CIHAT SEDEF
6 BARIŞ KARAYOL
7 AHMET ERAN
8 BARIŞ AKYURT
9 ÇAĞRI BACIOĞLU
10 İBRAHIM KOÇ
11 ALTAR TUNÇKOL
12 LÜTFİ ARIBOĞAN

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim