• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Pegasus Bologna’ya ilk uçuşunu yaptı

Pegasus Bologna’ya ilk uçuşunu yaptı
Pegasus Hava Yolları’nın İtalya’da Roma ve Milano’dan sonra üçüncü destinasyonu olan büyüleyici şehir Bologna’ya ilk uçuşu İstanbul Sabiha Gökçen’den gerçekleşti.

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün genişleten Pegasus’un 55. uçuş noktası İtalya’nın büyüleyici şehri Bologna oldu.

Yurt içinde ve yurt dışında toplam 24 ülkeye uçan Pegasus, Bologna uçuşlarının ilkini 2 Ağustos 2012 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen bir tören ile gerçekleştirdi.

Törene Pegasus Hava Yolları ve İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Terminal İşletmecisi (İSG) yöneticileri ve çalışanlar katıldı.

Pegasus Hava Yolları Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyon Müdürü İlknur Aras törende yaptığı konuşmada, “Bologna destinasyonu ile İtalya, Almanya ve Fransa’dan sonra Pegasus Hava Yolları’nın Avrupa’da üç ve daha fazla şehre uçtuğu üçüncü ülke oldu. Pegasus misafirleri İstanbul aktarmalı olarak yurt içinde 17, yurt dışında da 24 noktadan Bologna’ya uçabilecekler. Tarihi mirasının yanı sıra modernliği ile de herkesi büyüleyen Bologna’nın Pegasus Hava Yolları’nın genişleyen ağında misafirlerimiz tarafından yoğun ilgi görecek bir destinasyon olacağına eminiz.” dedi.

Pegasus Hava Yolları’nın, Roma ve Milano’dan sonra üçüncü destinasyonu Bologna’ya her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günü gerçekleşecek uçuşlarının biletleri, 52,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pegasus misafirleri Bologna’dan yurt içinde; Adana,  Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van’a, yurt dışında ise Almatı, Amsterdam, Basel, Berlin, Beyrut, Brüksel, Donetsk, Düsseldorf, Kıbrıs-Ercan, Köln, Krasnodar, Londra-Stansted, Marsilya, Münih, Omsk,
Paris-Orly, Priştine, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, St. Etienne-Lyon, Stuttgart, Üsküp, Viyana ve Zürih’e İstanbul bağlantılı olarak seyahat edebilecekler.

Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabiliyorlar.

111.20120807152018.jpg

112.20120807152029.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim