• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Pegasus dünyaca ünlü yıldızları uçuruyor

Pegasus dünyaca ünlü yıldızları uçuruyor
Yönetmen Sam Taylor-Wood ve aktör Aaron Perry Johnson, Givenchy’nin baş tasarımcısı Riccardo Tisci ve dünyaca ünlü radikal şapka tasarımcısı Stephen Jones ISTANCOOL 2011’e katılmak üzere Türkiye’ye Pegasus Hava Yolları ile geldi.

PEGASUS DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARI UÇURUYOR

Yönetmen Sam Taylor-Wood ve aktör Aaron Perry Johnson, Givenchy’nin baş tasarımcısı Riccardo Tisci ve dünyaca ünlü radikal şapka tasarımcısı Stephen Jones ISTANCOOL 2011’e katılmak üzere Türkiye’ye Pegasus Hava Yolları ile geldi.

Akıllı seyahatin dünya çapındaki markası Pegasus Hava Yolları, dünya sanat ve moda dünyasının da tercihi oldu.

27-29 Mayıs tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen ISTANCOOL 2011 kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere konuk olan sinema ve moda dünyasının ünlü isimleri, Pegasus Hava Yolları’nın Londra, Paris ve Roma’dan gerçekleştirilen tarifeli seferleri ile 26 Mayıs’ta İstanbul’a geldi.

Pegasus Hava Yolları, ulaşım sponsorluğunu üstelendiği ISTANCOOL 2011’e katılan birçok sanatçıyı İstanbul’a uçuruyor. Efsanevi İngiliz grup Beatles’ın unutulmaz solisti John Lenon’un gençlik yıllarını Nowhere Boy filmi ile 2010 yılıda BAFTA ödülüne aday gösterilen ünlü yönetmen Sam Taylor-Wood ve filmin başrol oyuncusu aktör Aaron Perry Johnson,

Givenchy’nin baş tasarımcısı Riccardo Tisci, dünyaca ünlü radikal şapka tasarımcısı Stephen Jones başta olmak üzere Pegasus ile uçarak, bu yılki festivale katılan isimler arasında yer aldılar.

Pegasus Hava Yolları, koltuk seçimi, erken yemek seçimi gibi ek hizmetleri ile uluslararası sanat dünyasının önde gelen isimlerine “Akıllı Business” sistemini tüm avantajlarını sunuyor.

Dünya çapında festivaller düzenleyen Londra merkezli LIBERATUM ve Türkiye’deki resmi ortağı İSTANBUL’74, AnOther Magazine işbirliği ile bir kez daha, farklı yaratıcı kulvarlardan uluslararası isimleri 27 – 29 Mayıs 2011 tarihlerinde İstanbul’da buluşturuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim