• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Pegasus, Gazipaşa Havalimanı'na uçacak

Pegasus, Gazipaşa Havalimanı'na uçacak
Pegasus'a çıkan sefer izniyle Gazipaşa'ya yatırımcı yağdığını açıklayan Belediye Başkanı Özgenç "İki 5 yıldızlı otele ilk kazma çok yakında vuruluyor" dedi...

Gazipaşa Havalimanı'na yurtiçi seferler düzenleyecek olan Pegasus’un bölge için büyük şans olduğunu belirten Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, "Gazipaşa’dan İstanbul’a uçmamız, Londra’ya, Paris’e, Newyork’a uçmamız demektir. Pegasus uçmaya başladığı andan itibaren Anamur, Gazipaşa ve Alanya’dan bir Allah'ın kulu Antalya Havalimanı'ndan İstanbul’a gitmeyi düşünmez ve düşünmemelidir" dedi.

 
'PEGASUS HERKESE GÜVEN VERDİ'
 
Pegasus'un gelişinin hem yatırımcılara, hem de diğer uçak şirketlerine güven verdiğini söyleyen Özgenç Yeni Alanya'da yer alan habere göre; "İlçemizde ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Yatırımcıların ilgisi çok yoğunlaştı. Aldıkları 40'ar dönüm arazide 5 yıldızlı otel yapmak için bekleyen iki yatırımcı, Pegasus'la birlikte ilk kazmayı çok kısa süre içerisinde vuracaklarını açıkladılar. Turizme yönelik arsa satışları da kısa sürede tavan yaptı" dedi.
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Gazipaşa Havalimanı’na yurtiçi seferler düzenleyecek olan Pegasus’a uçuş izni verilmesini değerlendirdi. Başkan Özgenç, “Pegasus seferleri, bugüne kadar Gazipaşa’ya yapılmış en büyük sefer olur. Pegasus’un bir yere uçuş yapması çok önemli. Çünkü sürekli gelişen ve çok dinamik, çok yenilikçi bir şirket! Pegasus’un birçok turizm bölgesine uçtuğunu düşünürsek, Gazipaşa’dan İstanbul’a uçmamız, Londra’ya, Paris’e, Newyork’a uçmamız demektir. İstanbul başta olmak üzere bu uçuş noktalarında bulunan yatırımcıların Gazipaşa’ya dikkatinin çekilmesi anlamını taşır” dedi.
 
‘GAZİPAŞALI UÇAĞI İHMAL ETMEZ’
 
Pegasus’un gelmesinin, yerli turistin daha sıklıkla Gazipaşa’ya ve Alanya’ya gelmesi anlamını taşıyacağını ifade eden Özgenç, “Ben bu seferlerin ağzına kadar dolu olacağını düşünüyorum. Pegasus’un Gazipaşa İstanbul seferleri ağzına kadar dolu olur. Pegasus uçmaya başladığı anda Anamur, Gazipaşa ve Alanya’da bir Allah'ın kulu, farklı bir taşıt ile İstanbul’a gitmeyi düşünmez” diye konuştu. Başkan Özgenç, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın tünele onay vereceği yönünde basında çıkan haberlerle ilgili soruya ise, “İnşallah, temennimiz odur” diye yanıt verdi. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim