• BIST 9705.43
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Pegasus, Gazipaşa'da uçuşa başlayacak

Pegasus, Gazipaşa'da uçuşa başlayacak
Pegasus Havayolları, 17 Aralık’tan itibaren Gazipaşa Havalimanı’na uçuşa başlayacak. İlk etapta haftada dört uçuş planlanıyor.

 

Pegasus Satış Direktörü Emre Pekesen ve Yer İşletme Direktörü Boğaç Uğurluteğin, Alanya'ya gelerek Gazipaşa Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Pegasuslu yetkililer daha sonra  TAV Gazipaşa Havalimanı Müdürü Cengiz Aşıklı ile birlikte bir toplantı düzenledi.
 
Havalimanı  Müdürü Aşıklı, "Pegasus, 17 Aralık itibariyle iç hat seferlerine başlayacaklar. Böyle bir havayolunu burada ağırlamaktan son derece mutluyuz" dedi.
 
İLK ETAPTA HAFTADA DÖRT UÇUŞ
 
Pegasuslu yetkililer de, Alanya’da ciddi bir potansiyel gördüklerini,  sadece Alanya’yı İstanbul’a değil, uçuş yaptıkları 59 noktaya bağlamayı hedeflediklerini söyledi. Yetkililer, şöyle dedi:
 
"Bazı teknik konular vardı aşılması gereken. Bugün bu noktaya geldik. Bizim politikamızı biliyorsunuz. En uygun fiyatla koltuklarımızı satışa açıyoruz. Burada bir talep, potansiyel var. Sadece yurt içinden değil, yurt dışından da bir talep var. İlk etapta haftada 4 sefer düzenleyerek bu talebe cevap vereceğiz. Uçuşlarla ilgili herkesten destek bekliyoruz.
 
Ana üssümüz Sabiha Gökçen Havalimanı olacak. Kış döneminde haftada 4 sefer ile başlayacağız. Yazın sefer sayısını artırmayı düşünüyoruz. Sabah buradan İstanbul’a gidiş, akşam saatlerinde İstanbul’dan dönüş olacak şekilde seferlerimizi ayarlayacağız. Yurt dışı seferlere de en uygun bağlantı seferlerini vererek uçuş yapmayı düşünüyoruz. İnşallah her gün sefer yaparız."
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim