• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Pegasus, Gıa Awards 2012'de ödüllendirildi

Pegasus, Gıa Awards 2012'de ödüllendirildi
Pegasus Hava Yolları 2012 yılında gerçekleştirdiği dijital uygulamaları ile “Grand Interactive Awards” (GIA) 2012’de “Dijital mecrada yatırımlarıyla öne çıkan marka” dalında ödül aldı.

 

Misafirlerini uçmanın kolay yolu ile tanıştırarak, onları 25 ülkede 59 noktaya uçuran Pegasus Hava Yolları, sunduğu yeniliklerini ve hizmetlerini ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.

 
Bir havayolu şirketi olarak, misafirleri ile sürekli iletişimde olma gayretinde olan ve bu çerçevede dijital pazarlamayı yoğun şekilde kullanan Pegasus Hava Yolları, Interaktif Pazarlama Zirvesi’12 kapsamında gerçekleştirilen GIA 2012 Awards’da “Dijital mecrada yatırımlarıyla öne çıkan marka” dalında ödüle layık görüldü.
 
Dijital varlığı üzerine ciddi yatırımlar yapan Pegasus Hava Yolları,  Türkiye ile birlikte, 20 farklı ülkede dijital iletişim yaparak dijital iletişime her geçen yıl artan seviyede yatırım yapıyor. 
 
Ülkemizdeki internet penetrasyonunun ve uçak biletlerinin internetten satın alınma oranın her geçen yıl arttığı bir ortamda, Pegasus Hava Yolları pazarlama karması içerisinde dijitale hak ettiği payı vererek, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
 
Bu misyon çerçevesinde, dijital alanda farklı, ses getiren, etkileşim yaratacak işler yapma gayretinde olan Pegasus Hava Yolları,  yaptığı yatırımlarla dijital mecranın gelişmesine katkıda bulunan reklamverenlerin ödüllendirildiği “Grand Interactive Awards” (GIA) yarışmasında “Dijital mecrada yatırımlarıyla öne çıkan marka” dalında ödül aldı. Interaktif Pazarlama Zirvesi’12 kapsamında gerçekleştirilen GIA 2012 Awards’un seçici kurulunu Türkiye’de faaliyet gösteren hemen her sektörden 100’e yakın pazarlama profesyoneli, ajans yetkilisi ve akademisyen oluşturdu.
 
19 Eylül 2012 tarihinde İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde  “Dijital mecrada yatırımlarıyla öne çıkan marka” ödülünü Pegasus Hava Yolları adına  Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver teslim aldı.
 
1.20120920151649.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim