• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Pegasus, Hamburg seferlerine başlıyor

Pegasus, Hamburg seferlerine başlıyor
Pegasus Hava Yolları, 1 Temmuz’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçacağı yeni uçuş noktası Hamburg’a biletlerini 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa açtı.

Pegasus’un Stuttgart, Münih, Düsseldorf, Köln, Berlin, Nürnberg ve Frankfurt’tan sonra Almanya’daki 8. noktası olarak uçuş ağına kattığı Hamburg seferleri, haftada dört gün gerçekleşecek. Pegasus misafirleri, İstanbul’dan Pazartesi, Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 08:20’de uçarken; Hamburg’dan İstanbul’a aynı günler 12:25’te uçma şansı yakalayacak.

Pegasus misafirleri, Hamburg ile birlikte Pegasus’un uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslarda yer alan 32 ülkede toplam 79 noktaya uçmak için biletlere www.flypgs.com’dan veya Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ulaşabilir.

Pegasus, Hamburg’u 36 noktaya bağlıyor

Pegasus, misafirlerini Hamburg’a yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Denizli, Balıkesir/Edremit, Erzincan, Erzurum, Ankara, Şanlıurfa, Gazipaşa/Alanya, Gaziantep, Hatay, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Trabzon ve Sivas olmak üzere 22 noktadan; yurt dışında ise Almati, Beyrut, Doha, Donetsk, Dubai, Kuzey Kıbrıs, Kharkiv, Tahran, Krasnodar, Kuveyt, Lviv, Omsk, Tiflis ve Tel Aviv olmak üzere 14 noktadan; toplam 36 noktadan bağlantılı olarak uçuracak.

Hamburg’a #atlayıpgitsem diyenler için şehirde keşfedilecek pek çok seçenek bulunuyor

Pegasus misafirleri, kent merkezinde yer alan ve ülkenin en büyük sanat müzesi olma özelliği taşıyan Hamburg’s Kunsthalle’de (Sanat Merkezi), Ortaçağ ve 20. yüzyıl klasiklerinden oluşan zengin koleksiyonu ziyaret edebilirler.

Misafirler, Almanya’nın en büyük limanına sahip olan ve coğrafi güzellikleriyle adından söz ettiren şehrin içinde Binnen ve Aussenalster göllerinde veya kanallarda tekne gezintisine çıkabilir; doğayla iç içe olan parklarda yürüyüş yapabilir; Belediye Binası'nın (Rathaus) kulesinde, şehrin güzelliğini tepeden seyretme imkanı bulabilir.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim