• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Pegasus havayolları'ndan "rötar" çalımı

Pegasus havayolları'ndan "rötar" çalımı
Pegasus Havayolları sosyal medyada ‘rötar’ atağına geçti...

Pegasus havayolları'ndan "rötar" çalımı

Pegasus Havayolları sosyal medyada ‘rötar’ atağına geçti...

Türkiye’yi low-cost (ucuz taşımacılık) ile tanıştıran ve ikramı uçak içinde para ile yolcuya sunan Pegasus, son dönemde yaşadığı büyümeyi rötar çalımıyla süsledi.

Sabiha Gökçen merkezli olarak operasyonlarını yürüten Ali Sabancı önderliğindeki Pegasus, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan rötarları ve bu rötarlardan en çok zarar eden Türk Hava Yolları’na atıfta bulundu. Sosyal medyadaki takipçilerine paylaştığı fotoğraflarla rötar sorunu olmadan uçuş yaptığını istatistik resimleriyle açıklayan Pegasus’un sloganı ise hayli ilginç, ‘Rötar mı? O ne?’

Filo sayısını sürekli geliştiren ve yolcu sayısında da periyodik olarak artış sağlayan ucuzcu Pegasus, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığı zamanlı kalkışlarıyla övünüyor. Atatürk Havalimanı’nda özellikle son birkaç haftada yaşanan lodos ve yaz trafiği nedeniyle meydana gelen rötar ve iptallerden en çok zarar gören şirketlerin başında gelen THY’ye adeta atıfta bulunan Pegasus, paylaştığı fotoğraflarla da rötarsız kalkışlarını gözler önüne serdi.

Havacılık otoriteleri tarafından THY’nin en büyük rakibi olarak gösterilen Pegasus, yolcuların en çok şikâyet ettiği rötarlı uçuş konusunda bir adım öne çıkmış görünüyor.

Hatırlanacağı gibi Türk Hava Yolları geçtiğimiz günlerde bir karar alarak Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı uçuşlara başlamış ve bu da İSG'de THY’nin Pegasus’a rakip olmak istemesi olarak algılanmıştı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim