• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Pegasus Havayolları'ndan uçakta 'Suşi'

Pegasus Havayolları'ndan uçakta 'Suşi'
Türkiye’yi uçmanın kolay yolu ile tanıştıran Pegasus, ilk günden beri sunduğu ek ürün ve hizmetler ile misafirlerinin seyahat deneyimlerini kişiselleştiriyor.

 

Türkiye’yi uçmanın kolay yolu ile tanıştıran Pegasus, ilk günden beri sunduğu ek ürün ve hizmetler ile misafirlerinin seyahat deneyimlerini kişiselleştiriyor. Misafirlerine keyifli bir seyahat yaşatmak için ürün alternatiflerini sürekli geliştiren Pegasus Hava Yolları, geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Pegasus Cafe Pre-Order (Uçuş Öncesi Satış) menüsüne farklı bir renk daha ekleyerek Sushi satışlarına başlıyor. 
 
Turkish DO&CO tarafından hazırlanan, misafirlerin uçuş öncesinde flypgs.com üzerinden sipariş ederek, Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı iç ve dış hat uçuşlarında tadabilecekleri Sushi menüsünde, farklı lezzetlerde 8 tür sushi bulunuyor.  
 
Yurt içi uçuşlarda 32 TL, yurt dışı uçuşlarda 12 Euro’ya satışa sunulan Sushi seçeneği ile ilgili olarak, Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk; “Pegasus olarak, misafirlerimize uygun fiyatlı ve zamanında bir seyahat imkanı sunarken, ek hizmetlerimizle kendi seçimlerini yapma ve seyahat deneyimlerini diledikleri gibi kişiselleştirme ve zenginleştirme fırsatı tanıyoruz. Sürekli kendimizi yenileme ve geliştirme misyonumuz kapsamında Pegasus Cafe Pre – Order menümüz ile misafirlerimize mantarlı Ravioli’den Karides’e, Schnitzel’den farklı salata çeşitlerine uzanan 20’den fazla lezzet seçeneği sunmaktayız. Bu alternatiflere Kasım ayı itibariyle bir yenisini daha ekliyoruz ve misafirlerimizi gökyüzünde Sushi yeme keyfi ile tanıştırıyoruz.” dedi.
 
Pegasus, farklı menü seçenekleri ile herkesi düşünüyor
 
Pegasus misafirleri, uçuşları sırasında kendilerine özel olarak hazırlanan menülerden birini seçebiliyor. 2 yaş ve altı bebekler için hazırlanmış olan menü annelerin kurtarıcısı olurken, az yağlı menü ve hafif menü ise fit misafirlerin vazgeçilmezi oluyor. Pegasus Cafe Pre – Order menüde sunulan Glutensiz menü, Düşük Laktozlu menü ve Vejeteryan menü ise sağılığına dikkat eden misafirler için özel olarak hazırlanıyor.
 
Pegasus misafirleri, uçuşlarından en az 24 saat öncesinde www.flypgs.com internet sitesinden PNR Numarası ve soyadlarıyla "Yemek Seçimi"  formunu kullanarak kolayca seçimlerini gerçekleştirebilirler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim