• BIST 9582.44
  • Altın 2483.023
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.6213
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Pegasus her gün Moskova’ya uçuracak

Pegasus her gün Moskova’ya uçuracak
Pegasus Hava Yolları’nın Moskova seferlerinin sayısı artıyor. Misafirler, 2 Şubat 2015 tarihinden itibaren Moskova’ya haftanın her günü karşılıklı seferlerle uçabilecek.

Büyümesine uçuş ağına yeni noktalar ekleyerek ve mevcut hatlarının frekanslarını artırarak devam eden Pegasus Hava Yolları, 8 Ekim 2013’ten beri haftada üç gün gerçekleştirdiği Moskova seferlerinin frekansını çoğaltıyor.

Pegasus misafirleri, 2 Şubat’tan itibaren Moskova’ya haftanın her günü 64 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçabilecek. Seferler, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 11:55’te; Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan ise 16:50’de yapılacak.

Moskova hattının açılışının birinci yılında yüzde 86 doluluk oranıyla 52.000’den fazla misafir taşıyan Pegasus; misafirlerini Soçi, Krasnodar ve Omsk hatlarıyla da Rusya’ya ulaştırmaya devam ediyor.

Pegasus, Moskova’yı 37 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Moskova’ya yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 20, yurt dışında ise Bahreyn, Bakü, Beyrut, Doha, Dubai, Hurgada, Kharkiv, Köln, Krasnodar, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Londra, Omsk, Şarm El-Şeyh, Tahran, Tel Aviv ve Tiflis olmak üzere 17, toplamda 37 noktadan bağlantılı uçuruyor.

Buz gibi bir şehirde, sıcacık seyahatler

MoskovaAvrupa’nın en kalabalık ve en hareketli şehirlerinden biri olan Moskova’ya seyahat planı yapan misafirler, Moskova sokaklarında gezerken eski Rus restoranlarında geleneksel yemeklerin tadına bakabilir, sevdiklerine alabilecekleri otantik hediyelerle gezilerini keyifli hale getirebilir. Ayrıca Kremlin’den etkileyici Moskova manzarasını izlemek, Kızıl Meydan’a uğramak ve Saint Basil’s Katedrali’ni ziyaret etmek de seyahatlerine ayrı bir renk katabilir.

Pegasus misafirleri, www.flypgs.com üzerinden biletlerini alabilir ve Pegasus Hava Yolları’nın yeni uygulaması DealBroker ile kendilerine özel olarak gönderilen etkinlik önerilerini inceleyerek Moskova seyahatlerini farklılaştırabilirler.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim