• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Pegasus ile 23 farklı noktaya seyahat

Pegasus ile 23 farklı noktaya seyahat
Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’den Almanya, Avusturya, Danimarka, Hollanda, İngiltere ve İsviçre’de farklı destinasyonlara uçuruyor.

PEGASUS HAVA YOLLARI İLE ANTALYA, BODRUM, DALAMAN VE İZMİR’DEN YURTDIŞINDA 23 NOKTAYA ZAMANINDA SEYAHAT

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’den Almanya, Avusturya, Danimarka, Hollanda, İngiltere ve İsviçre’de farklı destinasyonlara uçuruyor.

Yurt içi ve yurt dışı hatlardaki büyümesini hızla sürdüren Pegasus Hava Yolları, Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir çıkışlı direk uçuşları ile misafirlerini yurt dışında 6 ülkede 23 noktaya en uygun fiyatlarla taşıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 20 ülkede 46 noktaya uçuşlar gerçekleştiren Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’den de Almanya, Avusturya, Danimarka, Hollanda, İngiltere ve İsviçre’de 23 farklı destinasyona uçuruyor.

Pegasus Hava Yolları misafirleri; Almanya’nın Berlin-Tegel, Bremen, Dresden, Dortmund, Düsseldorf, Erfurt, Friedrichschafen, Paderborn, Hamburg, Köln, Leipzig, Münih, Nurnberg, Rostock ve Stuttgart şehirlerine, Avusturya’nın Viyana, İsviçre’nin Cenevre ve Zürih şehirlerine, Danimarka’nın Billund ve Kopenhag şehirlerine, Hollanda’nın Amsterdam ve İngiltere’nin başkenti Londra’da Gatwick ve Stansted havaalanlarına Antalya’dan direk uçabiliyor.

Daha önce İzmir’den Atina ve Londra’ya direk seyahat eden Pegasus misafirleri, İzmir’den Amsterdam ve Zürih’e de direk uçma imkanına kavuşurken, Bodrum’dan Amsterdam, Londra Gatwick ve Stansted’e, Dalaman’dan da Londra Gatwick havaalalarına direk uçuşlarla seyahat edebiliyorlar.

Pegasus Hava Yolları, Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’den 23 farklı yurt dışı destinasyonuna gerçekleştirdiği haftalık toplam 41 sefer ile hem yurt dışına seyahat edecek olan misafirlerine, hem de yurt dışından Türkiye’yi ziyaret edecek misafirlerine ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Uçuşlar hakkında detaylı bilgiye ve sefer biletlerine Pegasus Hava Yolları web sitesi www.flypgs.com internet adresinden ulaşmak mümkün.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim