• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Pegasus ile kanatlandı şampiyon oldu

Pegasus ile kanatlandı şampiyon oldu
Pegasus Hava Yolları’nın ana sponsorluğunu üstlendiği BASK Veteran Türk Takımı, Avrupa Uluslararası 40 Yaş Üstü Veteran Erkekler Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Pegasus ile Kanatlandı Şampiyon Oldu

Pegasus Hava Yolları’nın ana sponsorluğunu üstlendiği BASK Veteran Türk Takımı, Avrupa Uluslararası 40 Yaş Üstü Veteran Erkekler Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Fransa’da 1992'den bu yana gerçekleştirilen “Avrupa Uluslararası 40 Yaş Üstü Veteran Erkekler Basketbol Turnuvası”na bu yıl ilk defa katılan ve Pegasus Hava Yolları’nın ulaşım sponsorluğunu üstlendiği Türk takımı BASK, turnuvanın şampiyonu oldu.

19 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Fransa St. Etienne'nde gerçekleşen turnuvada, grup maçlarında ilk olarak U.S.A ile oynadıkları maçlarında 3 sayılık fark ile malup olan BASK Veteran Takımı, sonrasındaki bütün maçlarında galip gelerek gruptan lider olarak çıktı. Yarı finalde Belçika ile karşılaşan Veteran Basket Takımı, kazandığı zorlu mücadelenin ardından finale çıkmayı başardı. Finalde ise Fransız Forez’i etkili oyunu ile malup ederek kupanın sahibi oldu.

Maçlarda Fransa’da yaşayan gurbetçi taraftarlarının desteği ile moral bulan BASK Veteran Takımı, turnuva şampiyonu olarak Fransa ve tüm Avrupa’da Türkiye’yi gururla temsil etti. Yaklaşık 20 yıldır düzenlenen turnuvaya ilk kez bir türk takımı olarak Pegasus Hava Yolları desteği ile katılıp aynı zamanda şampiyonluk kupası ile evlerine dönen BASK Veteran takımı oyuncuları aldıkları başarı ile Milli basketbolculardan TFF Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, DRD Derindere Filo Kiralama CEO'su Aytekin Yıldırıcı, basketbol eski hakemlerinden Ufuk Akyüz, BASK takımı kurucusu Burak Güner başta olmak üzere Buluç Yalçın, Cihat Sedef, Barış Karayol, Ahmet Eran, Barış Akyurt, Çağrı Bacıoğlu, İbrahim Koç, Altar Tunçkol’dan oluşan veteran Türk basketbol takımı BASK, 19 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Fransa St. Etienne'nde gerçekleşen turnuvada gösterdikleri muhteşem performans ile şampiyonluğa imza attılar ve birincilik kupası ile ülkelerine döndüler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim