• BIST 9543.19
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Pegasus, ilk kez Hamburg'a uçtu

Pegasus, ilk kez Hamburg'a uçtu
Pegasus, dün itibariyle, Almanya'da bulunan 8. uçuş noktası Hamburg'a seferlere başladı.

Pegasus Hava Yolları; Stuttgart, Münih, Düsseldorf, Köln, Berlin, Nürnberg ve Frankfurt’tan sonra, Almanya’daki 8. noktası olarak uçuş ağına kattığı Hamburg’a ilk uçuşunu dün gerçekleştirdi.

Pegasus’un 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa açtığı Hamburg seferleri, haftanın dört günü gerçekleştiriliyor. Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Hamburg Havalimanı’na Pazartesi, Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 11.20’de; Hamburg Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise aynı günler saat 14.25’te kalkan seferlerle ulaşabiliyor.

Pegasus, Hamburg’u 44 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Hamburg’a yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van olmak üzere 23 noktadan, yurt dışında ise Almati, Bahreyn, Berlin, Beyrut, Bişkek, Doha, Donetsk, Dubai, Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Lviv, Mineralnye Vody, Omsk, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, Tiran, Viyana, Zürih olmak üzere 21 noktadan, toplamda 44 noktadan bağlantılı olarak uçuruyor.

Pegasus misafirleri, Hamburg için detaylı sefer bilgilerine ve biletlerine  www.flypgs.com’dan veya Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ulaşabilir.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim