• BIST 9524.59
  • Altın 2508.202
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Pegasus, Moskova seferlerine başlıyor

Pegasus, Moskova seferlerine başlıyor
Yeni uçuş noktalarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 08 Ekim tarihinden itibaren Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’ya uçmaya başlıyor.

 

Yeni uçuş noktalarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 08 Ekim tarihinden itibaren Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’ya uçmaya başlıyor.
 
Pegasus’un Omsk, Krasnodar ve Soçi’den sonra uçuş ağına kattığı Moskova uçuşları, 08 Ekim tarihinden itibaren 59.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. 
 
Pegasus misafirleri Moskova’ya; Salı, Perşembe ve Pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen’den saat 12.00’de, Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan saat 16.50’de kalkan karşılıklı seferlerle uçma fırsatı bulacak. 
 
Pegasus, Moskova’yı 38 noktaya bağlıyor
 
Pegasus, Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’yı yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Gazipaşa, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon olmak üzere 21; yurt dışında ise Barselona, Berlin, Bakü, Doha, Dubai, Ercan, Beyrut, Milan, Stokholm, Köln, Kopenhag, Kıbrıs, Londra, Marsilya, Tahran,  Tel Aviv, Tiflis olmak üzere 17; toplamda 38 noktaya bağlantılı olarak uçuracak. 
 
Yeni uçuş noktası Moskova ile birlikte Pegasus’un uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslarda yer alan 30 ülkede toplam 73 noktaya çıkarken, yurt dışı uçuş noktalarının sayısı 45’e ulaşıyor. 
 
Rusya Federasyonu topraklarında çağdaş bir Avrupa şehri
 
İstanbul gibi asırlar önce yedi tepenin üzerine kurulmuş,  Moskova Nehri üzerinden geçen köprülerle bezenen şehir, Pegasus misafirleri için farklı bir uçuş noktası olacak. Türkiye vatandaşlarının vizesiz gidebileceği bilim ve eğitim kenti Moskova’da, 15’inci yüzyıldan bu yana devlet başkanlarının konutu olarak kullanılan Kremlin Sarayı ve resmi geçit törenleri için kullanılan Kızıl Meydan en önemli ziyaret noktaları olarak öne çıkarken, ünlü Rus sanatçılarının yaşadığı tarihi Moskova sokakları da sanatsever Pegasus misafirleri için keyifli bir durak olabilir.
 
Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com  internet adresinden ulaşabilirler.
 
moskova_tr.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim