• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Pegasus Ordu-Giresun ve Kars seferlerine başlıyor

Pegasus Ordu-Giresun ve Kars seferlerine başlıyor
Pegasus Hava Yolları Kars ve Ordu-Giresun uçuşlarını tarifesine ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 100’e çıkardı.

Pegasus Hava Yolları Kars ve Ordu-Giresun uçuşlarını tarifesine ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 100’e çıkardı.

Pegasus, iç hat uçuşlarına Kars’ı ve Ordu-Giresun’u ekleyerek, toplam uçuş noktası sayısını 100’e çıkardı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kars Havalimanı arasındaki uçuşları 9 Kasım’da, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan uçuşları ise 13 Kasım’da başlayacak olan Pegasus, her iki noktaya da haftanın her günü karşılıklı seferler düzenleyecek. Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen’den Ordu-Giresun’a uçuşları 39,99 TL’den, Kars’a uçuşları da 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla www.flypgs.com’dan, mobile.flypgs.com, Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan ve diğer satış kanallarından satışa açıldı.

Pegasus, Kars ve Ordu-Giresun’a haftanın her günü uçuruyor

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen-Kars uçuşları haftanın her günü sabah 07:15’te, Kars-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları ise 09:50’de gerçekleşecek. Kars’tan uçacak misafirler İstanbul üzerinden iç hatlarda Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, İzmir, Samsun ve Trabzon olmak üzere 8, dış hatlarda ise Almati, Amsterdam, Atina, Bahreyn, Barselona, Basel, Bişkek, Bükreş, Cenevre, Doha, Dubai, Düsseldorf, Frankfurt, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs – Ercan, Kuveyt, Londra – Stansted, Lviv, Milan (Malpensa), Münih, Oslo, Paris, Priştine, Roma, Saraybosna, Stuttgart, Tel Aviv, Tiran, Üsküp ve Viyana olmak üzere 30, toplam 38 noktaya bağlantılı olarak uçabilecek.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen’den Ordu-Giresun’a uçuşları ise haftada 9 sefer karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Ordu-Giresun’dan uçacak misafirler İstanbul üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri ve Konya olmak üzere 12, dış hatlarda ise Almati, Amsterdam, Atina, Bağdat, Barselona, Basel, Bişkek, Bologna, Bükreş, Cenevre, Düsseldorf, Erbil, Frankfurt, Londra Gatwick ve Stansted, Hurgada, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs – Ercan, Kutaisi, Lviv, Milan (Malpensa), Mineralnye Vody, Moskova, Münih, Nürnberg, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, Stuttgart, Şarm El-Şeyh, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, Tiran, Üsküp ve Viyana olmak üzere 28, toplam 50 noktaya bağlantılı ulaşabilecek.

Misafirler Kars’ta dünyanın sayılı kayak merkezlerinden sayılan Sarıkamış’ta kış sporlarının tadını çıkarabilir ve Ani Harabelerini ziyaret edebilirler. Giresun’un neredeyse tamamına hakim Giresun Kalesi’nde eşsiz manzaranın tadını çıkartabilir, Ordu’da ise Boztepe’ye çıkıp kentin tüm güzelliklerini görebilir ve leziz mutfağını deneyimleyebilir.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim