• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Pegasus Plus üyeleri %30 indirimli uçuyor

Pegasus Plus üyeleri %30 indirimli uçuyor
Pegasus Hava Yolları’ndan 4-5 Temmuz’da, iç hat uçuş noktaları için biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri 1 Eylül 2013 – 31 Ekim 2013 tarihleri arasında %30 indirimle uçuyor.

 

Pegasus, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda şaşırtıcı fırsatlar sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” ile Temmuz ayında da misafirlerini avantajlı fiyatlarla uçurmaya devam ediyor.
 
Temmuz ayı Uç Uç günlerinden yararlanarak 1 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek iç hat uçuşları için biletlerini 4-5 Temmuz tarihlerinde alan Pegasus Plus üyeleri toplam ücret üzerinden %30 indirimle uçma fırsatı yakalıyor.
 
Temmuz ayı Uç Uç Günleri’ni yakalamak için; Pegasus internet sitesi www.flypgs.com, Pegasus misafirlerini bekliyor!
 
Çok kazandıran uçuş programı Pegasus Plus’a hemen ücretsiz üye olmak için Kartsız ve ücretsiz olmasıyla uçuş programlarına yepyeni bir yaklaşım getiren misafir sadakat programı Pegasus Plus, yeni yüzüyle yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden, 18 yaşını doldurmuş herkes hiçbir ücret ödemeden Pegasus Plus üyesi olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilirler.
 
Pegasus Plus üyeleri, üyeliğin başlangıç tarihinden 1 ay öncesine kadar olan, gerçekleştirilmiş uçuşlarından geriye dönük puan kazanabilirler. Üyeler, üyeliklerinin aktif olduğu süre içerisinde gerçekleşmiş olması koşulu ile ise geriye dönük 6 aylık periyotta gerçekleştirdikleri uçuşların puanlarını işleyebilir. Geriye dönük puan işleme Pegasus çağrı merkezi (0 850 250 0 737) ve www.flypgs.com/plus internet sitesinden üyelik girişi yaparak gerçekleştirebilirler.  
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim