• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Pegasus Plus, yeni kampanyasıyla kutluyor

Pegasus Plus, yeni kampanyasıyla kutluyor
27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında bilet alan Pegasus misafirleri 1 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında tüm yurt içi hatlara 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma imkanına kavuşurken, aynı dönemde biletini Pegasus Plus ile alan üyeler, 10 TL ekstra indiri

 

İlk yaşını geçtiğimiz aylarda geride bırakan Pegasus Plus, bir yandan değişen logosu ve yeni yüzü ile üyelerinin karşısına çıkarken bir yandan da yeni fırsatları ve avantajları ile üyelerine farklı seyahat deneyimleri yaşatmaya devam ediyor.
 
Pegasus Plus, yenilenen yüzünü Pegasus’un 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yurt içi hatları için düzenlediği kampanyada üyelerine ekstra 10 TL daha indirim vererek kutluyor. Bu kampanya çerçevesinde, 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla düzenlediği yurt içi kampanyasından bilet alan Pegasus Plus üyeleri, 1 Nisan- 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında tüm yurt içi uçuşlarda 10 TL daha ucuza uçma imkanına kavuşacaklar. 
 
Pegasus “İyi”dir, Pegasus Plus “Daha İyidir”
 
Pegasus’un artısı bol uçuş programı Pegasus Plus’ın yeni renkli logosu; Pegasus sarısına ek olarak kırmızı, mavi, yeşil, mor gibi yeni renkleriyle öne çıkıyor. Her bir renk ile programın sağladığı avantajların ve programın diğer uçuş ve mil programlarından farklı öne çıkan yönleri vurgulanıyor.
 
Pegasus Plus’ın yeni logosu ve görsel dünyasını birlikte kutladığı kampanya, Pegasus’un 27 Şubat – 1 Mart arasında sadece 3 gün geçerli olacak. Kampanya dahilindeki biletler, uçarken kazanmak isteyen tüm Pegasus Plus üyelerini bekliyor!
 
Pegasus Plus’ın, yeni logosunun lansmanı ile başlayan avantajları ve ayrıcalıkları gelecek dönemde farklılaşarak devam edecek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim