• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Pegasus Plus'tan yüzde 50 indirimli uçuş

Pegasus Plus'tan yüzde 50 indirimli uçuş
Pegasus Hava Yolları’nın artısı bol uçuş programı Pegasus Plus çatısı altında ING Bank işbirliğiyle hayata geçirilen Pegasus Plus Kart, 1. yılını cazip bir kampanya ile kutluyor.

Pegasus tarafından harcamalarını kredi kartı ile yapmayı tercih eden misafirler için oluşturulan ayrıcalıklı kredi kartının yıl dönümü şerefine, kart sahipleri Eylül ve Ekim aylarının keyfini yurt içine avantajlı fiyatlarla uçarak çıkaracak.

Yıllık kart aidatı olmayan ve Pegasus’ta yapılan harcamalar da dahil olmak üzere tüm harcamalardan hem %1 oranında UçuşPuan hem de Bonus Puan kazandıran Pegasus Plus Kart’ın yıl dönümü kampanyası kapsamında, biletlerini 12 - 14 Mayıs tarihlerinde alan kart sahipleri, Eylül ve Ekim aylarında Pegasus’un 30 yurt içi uçuş noktasına toplam bilet ücretleri üzerinden %50 indirimle uçuyor. Pegasus Plus Kart sahibi olmayan ancak Pegasus Plus programına üye misafirlerin ise kampanya ile aynı tarihlerde yurt içine %30 indirimle uçma imkanı buluyor.

Pegasus misafirleri, Pegasus’un uçuş ağında bulunan 30 yurt içi noktasına en uygun fiyatlarla uçma imkanı tanıyan kampanya ile farklı şehirleri keşfetmek için www.flypgs.com’u ziyaret edebilir.

Pegasus Plus Kredi Kartına sahip olmak için

Pegasus misafirleri, yıllık kart aidatı olmayan ve ING Bonus Kart'ın tüm özelliklerini taşıyan Pegasus Plus Kart için başvurularını ING şubelerinden ve ING Bank'ın web sitesinden yapabilir. Misafirler, Pegasus Plus Kart' a SMS ile başvurmak için ise PGS yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızı 2205'e gönderebilirler.

Pegasus’un çok kazandıran uçuş programı Pegasus Plus’a üye olmak için

Pegasus misafirleri, kartsız ve ücretsiz olmasıyla uçuş programlarına yepyeni bir yaklaşım getiren misafir sadakat programı Pegasus Plus’a www.flypgs.com ve mobile.flypgs.com adreslerinden ya da 7737’ye Ad, Soyad, TC Kimlik numaranızı göndererek üye olabilir.  18 yaşını doldurmuş herkes, hiçbir ücret ödemeden Pegasus Plus üyesi olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim