• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Pegasus PWA Windsurf Alaçatı'da başladı

Pegasus PWA Windsurf Alaçatı'da başladı
Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya kupası Alaçatı’da rekor katılımla başladı.

Pegasus Airlines sponsorluğunda, Sportworks organizasyonu ve Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde, Alaçatı Belediyesi desteği ile Port Alaçatı ev sahipliğinde Alaçatı Surf Merkezi’nde gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası bugün yapılan kayıt işlemleri ile başladı. 

30 ülkeden 64 erkek 26 kadın toplam 90 sporcunun kayıt işleminin tamamlanmasının ardından, ilk gün rüzgarın yeterli seviyede olmaması nedeniyle yarış yapılamazken, 28 Ağustos Salı günü ilk yarış saati 10:30 olarak belirlendi. 

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası yarışlarında; efsane sporcu 41 kez dünya şampiyonu Björn Dunkerbeck, 5 kez üst üste Dünya Şampiyonluğu ünvanına sahip Antoine Albeau, dünya sıralamasında ilk sıralarda yer alan Julien Quentel, Micah Buzianis, kadınlar kategorisinde  Karin Jaggi, Valerie Arrighetti  gibi 30 ülkeden 64 erkek 26 Kadın toplam 90 sporcu katılıyor. 

Milli windsurfçülerimiz, Bora Kozanoğlu,  Ertuğrul İçingir, Lena Aylin Erdil , Çağla Kubat, Dilara Uralp gibi erkeklerde 9 kadınlarda 11 sporcumuz olmak üzere toplam 20 Türk sporcumuz da  55.000 €’luk ödül için mücadele edecek. 

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nda  yarışlar hafta boyunca devam edecek ve  1 Eylül Cumartesi günü ödül töreni ile sona erecek.

PWA WINDSURF DÜNYA KUPASI PROGRAM

•    27 Ağustos Pazartesi kayıt işlemleri 10:00-11:00 Muhtemel Yarış Startı 13;30 
•    Hafta boyunca; 
o    PWA Windsurf Dünya Kupası yarışları 11:00 -17:00 
o    Pegasus Windsurf Simülatör
o    Pegasus T-shirt tasarım atölyesi 
o    Power Garage TV performansları 
•    31 Ağustos Cuma Volkswagen Amarok Party DJ Hüseyin Karadayı 
•    1 Eylül Cumartesi Pegasus Dance Challenge , Ultimate Party 
o    Ödül Töreni 

19 Nisan’da İtalya’da başlayan erkeklerde 7 ayak’lı Dünya Kupası’nın  5. ayağı Alaçatı’da gerçekleşirken, 4 ayaklı kadın yarışlarının Dünya Şampiyonları Alaçatı yarışlarından sonra Vietnam’da belirlenecek. 

Festival bünyesinde izleyiciler, efsanevi windsurfçülerin yarışlarını takip ederken yarış merkezinde düzenlenecek farklı aktivitelerle yazın en güzel anlarını yaşayacaklar.

Pegasus Surf & Sound Festivali’nde bu sene neler var…

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası özel video çekimleri ve canlı yayınları ile www.pwaworldtour.com web sitesinden ve Pegasus’un facebook sayfasında PWA sekmesinden takip edilebilecek.

Hafta boyunca Pegasus Windsurf Simülatörü, Pegasus T-shirt tasarım atölyesi ve Power Garage TV performansları ile eğlenecek olan surf severler 1 Eylül Cumartesi final gününde Pegasus Dance Challenge  ve Ultimate Party ile ödül alan dünyaca ünlü surfçülerle birlikte olacak. 

Co-sponsor Amarok Volkswagen Pick Up sporcuların güvenli bir şekilde taşınmasının yanı sıra aktivite alanında gerçekleştireceği test sürüşleri ve 31 Ağustos Cuma akşamı DJ Hüseyin Karadayı eşliğindeki Amarok SundWave Party ile hem seyircilere hem de sporculara farklı bir tecrübe yaşatacak. 

Ev sahibi Port Alaçatı tarafından mendirek üzerinde oluşturulacak tribün ile izleyiciler yarışları keyifle izleme olanağına sahip olacak.

Medya sponsoru POWER FM hafta boyunca ünlü DJ’ler ile müzik ziyafeti çekerken Power Garage TV sanatçıları da Festivalin unutulmaz sesleri olacak. 

Yarış görüntüleri her gün SKY TÜRK ekranlarından Türkiye ile buluşacak.  

Pegasus Hava Yolları Spor Faaliyetleri     

“Uçmak herkesin hakkı” ilkesiyle Türk halkını uçmanın akıllı yolu ile tanıştıran Pegasus Hava Yolları, iç hatları tarifeli uçuşlarına başladığı 2005 yılından itibaren farklı alanlarda da sporun önde gelen destekçilerinden biri oldu. 2006 yılından beri PWA Dünya Windsurf Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlenerek, havacılıktaki dinamizmi windsurfle birleştiren Pegasus Hava Yolları, bu yıl da dünyada ilk kez kurulan Pegasus Windsurf  Ligi’ne adını verdi. Pegasus Hava Yolları, 2009 yılından beri uçmak ve seyahat etmek gibi yaygınlaşmasını istediği Golf sporunu da her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Pegasus Golf Challenge turnuvası ile desteklemektedir. Sporun farklı dallarındaki destekleri ile bu sporlara katma değer yaratmayı hedefleyen Pegasus Hava Yolları, Galatasaray Kulübü ile imzaladığı anlaşma sonucu 2010 yılında hizmete giren TT Arena’nın Kuzey Tribünü’ne adını vererek, Pegasus Tribünü’nde futbolseverleri ağırlamaktadır.

1.20120827172421.jpg

2.20120827172745.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim