• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Pegasus Romanya’daki bayilerini ödüllendirdi

Pegasus Romanya’daki bayilerini ödüllendirdi
Pegasus, Romanya seferlerinin ikinci yıldönümü nedeniyle Anatolian Restoran’ da bayileri için bir akşam yemeği verdi.
Pegasus’un en başarılı bayisi seçilen Artemis Tour Müdürü Necmettin Yücel’e teşekkür belgesi takdim edildi.Türkiye’nin en önemli özel havayolu şirketi Pegasus, Romanya seferlerinin ikinci yıldönümünü doldurması nedeniyle bayileri için bir yemek verdi.
 
Bükreş Anatolian Restoran’da düzenlenen programda Pegasus’un Romanya bağlantılarını sağlayan TAL havacılık şirketi müdür yardımcısı Ioana Bucovei, iki yıllık süreçte başarılı bir performans sergileyen bayilerine teşekkür etti.
 
29 ülkede toplam 71 noktaya tarifeli uçuşlar gerçekleştiren Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus’un partneri İZair’la birlikte toplam 43 Boeing yeni nesil uçakları ile sektörde önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti. Şirketin, yeni yurt dışı destinasyonlarına Doha ve Atina’yı da eklediğini kaydeden Bucovei, “Pegasus, bu sene Nisan ayında başarılı şekilde İstanbul borsasında halka arz edildi. Geçtiğimiz Mayıs ayında da Hollanda’nın KLM şirketi ile yolcu uçuşları konusunda işbirliği anlaşması yaptı.” bilgisini verdi.
 
Pegasus’un, Romanya uçuşlarına 16 Mayıs 2011’de başladığına dikkat çeken Ioana Bucovei, halen haftada 5 gün bu uçuşlarını başarılı şekilde devam ettirdiğini kaydederek, “Her hafta İstanbul Sabiha Gökçen Havalanı ile Bükreş arasında; Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı uçuşlar yapılıyor. Program bu yaz süresince devam edecek.” diye konuştu.
 
Uçuş ücretleri ile ilgili de bilgi veren GSA  Pegasus yetkilisi Bucovei, Otopeni - Sabiha Gökçen gidiş –dönüş seyahat ücretinin 130 Euro’dan başladığını, yolcuların 20 kg. bagaj ve 8 kg. da el bagajı taşıma hakkı bulunduğunu vurguladı.
 
Yemeğin sonunda başarılı Pegasus bayilerine “teşekkür” belgesi verildi. 
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim