• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Pegasus rüzgar aşkına Alaçatı'ya uçuruyor

Pegasus rüzgar aşkına Alaçatı'ya uçuruyor
Pegasus Hava Yolları bu yıl 7. Kez Alaçatı’da gerçekleştirilecek Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası heyecanını sosyal medyaya taşıyor.

 

Windsurf sporuna 7 yıldır verdiği kesintisiz destekle rüzgar aşkına yarışan sporcuların yanında olan Pegasus Hava Yolları, yeni sosyal medya yarışması “#rüzgaraşkına” ile takipçilerini Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası heyecanını yaşamaya davet ediyor.
 
Pegasus’un 12 Ağustos’a kadar sürecek “#rüzgaraşkına” isimli yarışması ile #rüzgaraşkına hashtag’ini kullanarak rüzgarın kendisine neler hissettirdiğini tweet atan kullanıcılar yarışmaya başvurup, oylamaya katılabiliyor. Yarışma sonunda gelen tüm Tweet’ler arasından “rüzgarın hissettirdiklerini en iyi anlatan” 3 kişinin Tweeti, Pegasus Jürisi tarafından seçilecek.  
 
Büyük Ödül Alaçatı’da...
 
İlk 3’e giren Tweet’lerin sahipleri 1 arkadaşlarıyla birlikte 23 Ağustos’ta Pegasus Hava Yolları ile sörf cenneti Alaçatı’ya gitme, 2 gün konaklama ve Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası finallerini yerinde izleme şansını yakalayacak. Kazanan Pegasus misafirleri ayrıca; sörfçülerle tanışıp ÇKWA’den (Çağla Kubat Windsurf Academy) 1 saatlik ücretsiz sörf dersi alma imkanına da sahip olacaklar.
 
“#rüzgaraşkına”ya katılmak için tek gereken…
 
#rüzgaraşkına yarışmasına katılmak isteyen herkes; ister uygulamaya girmeden kendi Twitter hesabı üzerinden, isterlerse de Pegasus Hava Yolları Facebook sayfasında açılacak PWA tab’i üzerinden yine kendi Twitter hesaplarını kullanarak Rüzgar Aşkına sekmesinden tweet göndererek bu heyecana dahil olabilirler.
 
1.20130805110253.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim