• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Pegasus, S. Gökçen'den Prag'a uçacak

Pegasus, S. Gökçen'den Prag'a uçacak
Pegasus Hava Yolları, 19 Haziran’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçmaya başlıyor.

Pegasus’un “Masal Şehir” olarak adlandırılan Prag’a seferleri haftada 3 gün karşılıklı olarak gerçekleşecek.  Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Prag Vaclav Havel Havaalanı’na Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat 12:50’de uçarken; Prag Vaclav Havel Havaalanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na aynı günler saat 15:05’te uçabilecek.

Pegasus, Prag’ı 42 noktaya bağlıyor

Pegasus, misafirlerini Prag’a yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Gaziantep, Hatay, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Merzifon/Amasya, Samsun, Trabzon, Sivas olmak üzere 18 noktadan, yurt dışında ise Doha, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Bişkek, Kharkiv, Tel Aviv, Roma, Frankfurt, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiran, Trabzon, Van, Viyana, Zürih olmak üzere 24, toplamda 42 noktadan bağlantılı olarak uçuracak.

Avrupa’nın merkezinde bir şehir masalı

Yüzyıllar boyunca süregelen tarihi güzelliklerin korunduğu şehirde misafirler gezintiye  Prag Kalesi’nden başlayabilir; yapımı 600 yıl süren heybetli görüntüsüyle Aziz Vitus Katedrali’ni ziyaret edebilir veya şehrin en önemli simgelerinden olan Karel Köprüsü’nde fotoğraf çektirebilir. Gezmek için bahar aylarının ideal olduğu Prag’ın mutfağında ise av etlerinden oluşan yemekler öne çıkıyor. Pegasus misafirleri Prag’da, Orta Çağ gecesi yaşıyor hissi veren otantik restoranlarda müzik ve gösteriler eşliğinde lezzetli yemeklerin tadına bakabilirler.

Pegasus misafirleri, Prag sefer bilgilerine ve biletlerine www.flypgs.com’dan veya Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ulaşabilir.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim