• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Pegasus, Tiran'ı 46 noktaya bağlayacak

Pegasus,  Tiran'ı 46 noktaya bağlayacak
Pegasus Hava Yolları, yeni uçuş noktalarıyla farklı coğrafyalarda büyümesini hız kesmeden sürdürürken, sunduğu fırsatlar dünyasıyla misafirlerini yurt dışına uçmanın kolay yoluyla tanıştırmaya devam ediyor.
Pegasus’un yeni uçuş noktası olan Arnavutluk’un başkenti Tiran’a uçuşları, 2 Eylül tarihinden itibaren 33,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın beş günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek.
 
Pegasus misafirleri; Doğu Avrupa’daki yeni uçuş noktası Tiran’a, Pazartesi ve Perşembe günleri İstanbul Sabiha Gökçen’den 14.50 ve Tiran’dan 16:15’te; Salı, Cuma ve Pazar günleri ise İstanbul Sabiha Gökçen’den 10:15 ve Tiran’dan 11:40’da olmak üzere karşılıklı seferlerle uçma fırsatı bulacak.
 
Yeni uçuş noktası Tiran ile birlikte Pegasus’un uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslarda yer alan 30 ülkede toplam 72 noktaya çıkarken, yurt dışı uçuş noktalarının sayısı 43’e ulaşıyor.
 
Pegasus, Tiran’ı 46 noktaya bağlıyor
 
Pegasus, Arnavutluk’un başkenti Tiran’ı yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Ankara, Elazığ, Şanlıurfa, Alanya Gazipaşa, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya Zafer, Malatya, Nevşehir, Samsun, Trabzon, Sivas olmak üzere 21; yurt dışında ise Almati, Amsterdam, Stockholm, Beyrut, Berlin, Bükreş, Bişkek, Köln, Kopenhag, Doha, Donetsk, Dubai, Kuzey Kıbrıs, Bakü, Kharkiv, Lyon, Tahran, Krasnodar, Marsilya, Omsk, Üsküp, Londra, Nürnberg, Tiflis, Tel Aviv olmak üzere 25; toplamda 46 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.
 
Balkanlarda Bir Doğu Avrupa Şehri…
 
Pegasus misafirleri, Balkanlarda yer alan Tiran’da, Arnavutların ulusal kahramanı İskender Bey’in kendi ismini taşıyan meydanında gezebilir; Ulusal Tarih Müzesi’nde Arnavutluk’un tarih ve kültürüne yönelik bilgiler bulabilirler. Ayrıca, Tiran’ın geçmişi ile geleceği arasında en önemli köprülerden birini oluşturan ve Tiran’da inşa edilen sekiz büyük camiden günümüze kadar sağlam kalan tek Osmanlı Camisi olan Hacı Ethem Bey Camii’ni ziyaret edebilirler.
 
Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com  internet adresinden ulaşabilirler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim