• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Pegasus uçağında korkunç anlar yaşandı

Pegasus uçağında korkunç anlar yaşandı
Pegasus'un Konya-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında aniden ayağa kalkan bir yolcu tuhaf hareketlerle hem şaşkına çevirdi hem de korkuttu...

 

Pegasus Havayollarının Konya-İstanbul seferini yapan uçağında dengesiz hareketlerde bulunan yolcu 3 TL’ye satılan suyu bahane ederek, panik yarattı. Türkiye Turizm'de yer alan habere göre; Afyon’da 26 yıl boyunca imamlık yaptığını söyleyen yolcu 'Afyon’da silah fabrikası patladı. Bende uçağı onun gibi patlatacağım. Bana çakmak verin' diyerek panik yarattı.
 
Kabin ekibinin yatıştırıcı sözlerine aldırmayan yolcu daha sonra yolculuk boyunca tuvalete kapanarak kapıyı açmadı. Bazı yolcular “dengesiz”, “bunalıma girdi” diye yorum yaparken bir yolcu “Ben bunu uçağa binmeden önce gördüm. Arka arkaya sigara içiyordu. Herhalde sigara krizine girdi. Suyu bahane ederek tuvalete kapandı ve yolculuk boyunca sigara içti” dedi.
 
BANA ÇAKMAK VERİN UÇAĞI YAKACAĞIM
 
Konya’dan havalanan uçakta yolcular kemerlerini açtığı sırada arka sıralardan koridora dalan erkek bir yolcu diğer yolculardan çakmak isteyerek yürüdü. “Bana çakmak verin. Bu uçağı yakacağım” diyen yolcu hosteslerin uyarılarına rağmen 'bu uçağı yakacağım' ve 'bomba var' cümleleriyle bağırmayı sürdürdü.
 
Tuhaf hareketlerin sahibi yolcu daha sonra da '3 TL'ye su olur mu? Pegasus'u rezil edeceğim. Herşeyi yasaklıyor' sözlerini sarfetti.
 
TUVALETİN KAPISINI TEKMELEDİ
 
Erkek kabin memurunun engellemesine direnen yolcu arka sıralara geldiği sırada tuvaletin kapısını açarak içeri girdi.
 
Kendisini tuvalete kilitleyen tuhaf yolcu içeriden kapıyı tekmeleyerek kabin ekibinin uyarılarına aldırış etmedi.
 
Durumdan haberdar olan kokpit ekibi de Sabiha Gökçen Kule'yle irtibata geçerek bilgi verdi.
 
BU KEZ DE YOLCUYA SATAŞTI
 
Uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmasinin ardından 'Yolcular ikinci bir uyarıya kadar yerinden kalkmasın” anonsu yapıldı. Daha sonra uçak körüğe yanaştı. Bu sırada tuvaletten çıkan adam koridordan “Herkesten özür diliyorum” dedi.
 
Bayan yolculardan birinin “Herşeyi yaptıktan sonra özür dilemek kolay” şeklindeki sözleri üzerine saldırgan tavırla “Özür diledik yetmiyor mu?” diye çıkıştı. Diğer yolcuların tepkisi üzerine daha fazla konuşmayarak koridordan elini kolunu sallayıp körükten çıktı.
 
'PERSONEL DE SORUMLU'
 
Uçaktan son derece rahat tavırlarla çıkan yolcuya müdahale edilmemesini ve güvenlik görevlilerinin yolcuyu almamasını şaşkınlıkla karşılayan Pegasus yolcuları, şikayetlerini kabin ekibine ileterek, 'sizin de sorumluluğunuz var. Nasıl böyle rahatlıkla uçakta çıkabiliyor' şeklinde serzenişte bulundular.
 
Tuhaf yolcunun polis tarafından gözaltına alınmamasını eleştiren Pegasus yolcuları, suçu kabin ekibine attı.
 
Bu arada sözkonusu yolcunun uçağın tuvaletindeki aynayı kırıp kesici alet olarak elinde taşıdığı iddia edildi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim