• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Pegasus ve Lufthansa ‘dan bakım anlaşması

Pegasus ve Lufthansa ‘dan bakım anlaşması
Pegasus Havayolları ve Lufthansa Technik Boeing 737NG uçaklarında üç C-Bakım için bir ana bakım sözleşmesi imzaladı. Bakımlar Bulgaristan’ın Sofya şehrindeki Lufthansa Technik’te yapılacak.
Pegasus Havayolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Haybat şunları belirtti: “Lufthansa Technik firmasının 2012 yılı başından bu yana verdiği ana bakım hizmetlerinden son derece memnunuz. Bu nedenle Lufthansa Technik’in aynı kalite ve aynı hizmet seviyesini rekabet açısından son derece uygun bir fiyatla da verebileceğine dair güvenimiz bir sürpriz değildir.”
 
Lufthansa Technik pazarlama ve satıştan sorumlu yönetim kurulu başkan yardımcısı Wolfgang Weynell konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu yeni sözleşme Lufthansa Technik ile bölgede en önemli müşterilerimizden biri olan Pegasus Havayolları arasındaki işbirliğinin önemli bir mihenk taşıdır. Bu aynı zamanda ürünlerimizin ne kadar rekabete uygun olduğunun da bir kanıtıdır.”
 
Lufthansa Technik İstanbul İrtibat Bürosu Müdürü Fulya Türköz ise, “Lufthansa Technik Grubu’nun Bulgaristan ve Macaristan bölge merkezlerini de içeren ağıyla bölgedeki müşterilerin her ihtiyaç duyduklarında güçlü bir destek bulacaklarını” vurguladı.
 
Lufthansa Technik, Türkiye pazarının giderek artan önemine uygun bir adım atarak 2012 yılında Türkiye’nin metropol şehri İstanbul’da bir irtibat bürosu açtı. Dünyanın en hızlı gelişen on ülkesinden biri olan Türkiye’de  havacılık sektörü giderek önem kazanmakta.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim